maxi scooter

Maxi scooter almak istiyorum.biraz boyum uzun.hangi model daha rahat gelir acaba.performans çok önemli deil.ama kaldırsın en azından arkama falan biri bindimi.aklımdali modeller burgman 400 nexus x8 majesty

Nexus uzun boylulara göre değil bence. Tepesine bindiğimde dimdik sırıtıyorsun. burgman 650 olsa eyvallah ama 400'üde tavsiye etmiyorum.
Geriye majest kalıyor ki zaten benimde istek listemde ;)

artçıyla sorun yaşatacak bir motordur x8 :silent:
ama diğer bakımlardan süper diyebilirim :)

x8 de 250 le 500 un kasası aynımı

X8'in 400'lüğü var ve 250'likle aynı kasadır.500'lük dersen X9'dur ve kasa değişiktir.X8'lerde artçı için sele biraz küçük gibi.X9 biraz daha mantıklı o sebeple.Majesty'de tabiki tercihlerin arasında en iyilerinden biridir.:cat:

neden daha büyüklere bakmıyorsun.. SW600 yada burgman 650 fiyat aralığına göre davranmalısın. ABS rahatlığı, çift silindirin konforu ve gazı açtığında uzayacak bi motor neden düşünmüyorsun ki ???

Sana Aprilia atlantic tavsiye ederim benim makinadan 500 cc iki kişi kontak kapatmadan nereye gitmek istersen oraya git 40 hp tam bir yol makinası safkan İTALYAN scooter alacaksan bu kesinlikle İtalyan olmalı :cat:

yavrumalikem,
Neden öyle dedin anlamadım istersen bir araştır Çin malı değil ve İtalya'da piyasası 3. sırada olan bir marka servisi yedek parçası bol fiyatları uygun kaliteli motorlar tamam belki bir Honda kadar bir Aprilla,Suzuki kadar isim yapmış motorlar değiller ama dandik motorlarda üretmiyorlar.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
yavrumalikem : neden öyle dedin biraz daha açıklayıcı olurmusun? kullandığın bir kymco dan memnun kalmadınmı sana sorunmu çıkardı ?

ooo işler kızıştı hadi kymco cular nerdesiniz? :)

Burdayız arkadaşım.

yavrumalikem ortaya laf attı çekti gitti.

İki arkadaş (G.BEREKET ve TanImsIz) gerekli soruları yönelttiler halen cevap yok.:silent:

yavrumalikem Kymco'dan yana ne gibi sıkıntın oldu açıklada bilelim öyle durup dururken bir marka karalanamaz.

Son düzenleme:
piaggio x9 500 a baktım.çok rahat oturdum.burgman 650 iyi ama.para yetmiyo ona.x9 da kara kılcam herhalde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar