2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

pazar kesin şekillenecek

dloş pazar günü netleşir demişsinde pazar değil cumartesi buluşucez emrelerde konuşalım tekrar mevzuyu
tüm şartları zorluyorum gelebilmek için ama gelememe ihtimalim çok yüksek :pale:

erdemden haberi olan varmı? kazadan sonra hiç görmedim buralarda :silent:

arkadaşlar ben geldiğimde moto team'ın çıkartmalarını ve tişörtlerini temin edebilirmiyim moto team'ın karacabey elçisi olmaya talibim:)bizim çan'da motosiklet ruhu denen bişey var deyip havamı basayım :) şaka bi tarafa motoruma ve arabama bu çıkartmalardan yapıştırmak istiyorum tişörtünüde solana kadar çıkarmayacağım:)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben geldiğimde moto team'ın çıkartmalarını ve tişörtlerini temin edebilirmiyim moto team'ın karacabey elçisi olmaya talibim:)bizim çan'da motosiklet ruhu denen bişey var deyip havamı basayım :) şaka bi tarafa motoruma ve arabama bu çıkartmalardan yapıştırmak istiyorum tişörtünüde solana kadar çıkarmayacağım:)

Selam :) Dostum inan ben bile almadım. İşin hoş tarafı o kadar çok muhabbet ettik ki inan aklımıza bile gelmedi.

gaceleyin ışıklandırma olucak mı?gecenin köründe orda olucaz çadırı kurmak için ihtiyacımız olucak,yoksa ona göe burdan ışıldak falan ayarlayalım

evet abi olur. ya bu arada Faruk, isterseniz çadırları bırakın geçerken...

evet abi olur. ya bu arada Faruk, isterseniz çadırları bırakın geçerken...

ewet arkadaşlar gece için bir jeneratör ayarlarsanız iyi olur
bilmiyorum dışarıda kamp kurup gece geçirdinizmi ama kısada olsa bir kaç tavsiyem olacak

- gece boyunca kamp ateşini koruyacak kadar kuru odun ve yakacak temin edilmesi iyi olur.
- kamp alanın güvenliği açısından nöbet tutulmasında fayda vardır.
- jeneratör ya da ışık kulesi aydınlatma için iyi olur düşüncesindeyim
- mutlaka ama mutlaka sıcak içeçek yada içinizi ısıtacak viski ya da votka soğuk kamp gecelerinin vazgeçilmezleri arasındadır.
- çadrları mümkün olduğunca birbirine yakn kurmak ve programlı bir şekilde dizayn etmek ısı yalıtımı açısından faydalıdr.
- ve vazgeçilmez en önemli şey ateş başnda enstrunan çalan ve grup halinde birbirine sarılıp tir tir titreyen sarhoş bir kalabalığı unutmamak lazım.

bir kaç sorumda olacak
- kamp alanı merkeze yakınm eğer yakınsa yük taşımaktan ziyade merkezden alış-veriş yapmak uzun yoldan gelecekler için bir avantaj saylabilir.
- akşam yemeği için kamp ateşinde sucuk ya da koserve olabileceği gibi yakın bir çevrede güvenebileceğimiz anlaştğınız temiz ve ekonomik bir restaurantta ayarlandımı

lütfen bunları ukalalık olarak saymayın çok yakın bir zamanda hayatı idame kampına katıldım ve -7 derecede 3 gün hayatta kalmaya çalştık.

istanbuldan gelecek olan arkadaşlar için:

motorla gelmenin çok maliyetli olacağı ve bu ekonomik krizde bunun külfetli olacağı yönde bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşın tereddütleri var.
buğün arkadaşlarla yaptığımız konuşma neticesinde
- ford transit 14+1 minübüs (günlük 100€)
- benzin gidiş geliş (yaklaşık 200 ytl)
araç kiralamanın daha mantıklı olacağına karar verdik. kişi başı ortalama 30 ytl yol masrafı ortaya çıkmaktadır. eğer 15 kişiye tamamlarsak böyle bir kampa kiralk minibüsle gitmeyi düşünüyoruz.
minibüsle gelecek olan arkadaşlar şimdilik
- ben ve ayfer
- şafak ve eşi
- ilker ve burçin
- emre ve banu
- cadı
- gürkan
- korkut
-......

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden pm atarsa sevinirim

ewet arkadaşlar gece için bir jeneratör ayarlarsanız iyi olur
bilmiyorum dışarıda kamp kurup gece geçirdinizmi ama kısada olsa bir kaç tavsiyem olacak

- gece boyunca kamp ateşini koruyacak kadar kuru odun ve yakacak temin edilmesi iyi olur.
- kamp alanın güvenliği açısından nöbet tutulmasında fayda vardır.
- jeneratör ya da ışık kulesi aydınlatma için iyi olur düşüncesindeyim
- mutlaka ama mutlaka sıcak içeçek yada içinizi ısıtacak viski ya da votka soğuk kamp gecelerinin vazgeçilmezleri arasındadır.
- çadrları mümkün olduğunca birbirine yakn kurmak ve programlı bir şekilde dizayn etmek ısı yalıtımı açısından faydalıdr.
- ve vazgeçilmez en önemli şey ateş başnda enstrunan çalan ve grup halinde birbirine sarılıp tir tir titreyen sarhoş bir kalabalığı unutmamak lazım.

bir kaç sorumda olacak
- kamp alanı merkeze yakınm eğer yakınsa yük taşımaktan ziyade merkezden alış-veriş yapmak uzun yoldan gelecekler için bir avantaj saylabilir.
- akşam yemeği için kamp ateşinde sucuk ya da koserve olabileceği gibi yakın bir çevrede güvenebileceğimiz anlaştğınız temiz ve ekonomik bir restaurantta ayarlandımı

lütfen bunları ukalalık olarak saymayın çok yakın bir zamanda hayatı idame kampına katıldım ve -7 derecede 3 gün hayatta kalmaya çalştık.

istanbuldan gelecek olan arkadaşlar için:

motorla gelmenin çok maliyetli olacağı ve bu ekonomik krizde bunun külfetli olacağı yönde bende dahil olmak üzere bir çok arkadaşın tereddütleri var.
buğün arkadaşlarla yaptığımız konuşma neticesinde
- ford transit 14+1 minübüs (günlük 100€)
- benzin gidiş geliş (yaklaşık 200 ytl)
araç kiralamanın daha mantıklı olacağına karar verdik. kişi başı ortalama 30 ytl yol masrafı ortaya çıkmaktadır. eğer 15 kişiye tamamlarsak böyle bir kampa kiralk minibüsle gitmeyi düşünüyoruz.
minibüsle gelecek olan arkadaşlar şimdilik
- ben ve ayfer
- şafak ve eşi
- ilker ve burçin
- emre ve banu
- cadı
- gürkan
- korkut
-......

listeye eklenmek isteyen arkadaşlar özelden pm atarsa sevinirim

1-arkadaslar gece aydınlatması tedas tarafından yapılacaktır....
2-cay ocagımız gecen sene oldugu gibi bu yılda kurulacak ve sıcak icecekler ucretsiz olarak ikram edilecektir....
3-gece 02-03 saatlerine kadar eglence yapıldıgı icin nobet tutmanıza gerek yok ayrıca her ihtimale karsı jandarma ara sıra gelecektir...
4-kamp alanı koye 2 dakika sehir merkezine 5 dakika mesafededir olası ihtiyaclarınızı koyden temin edebilirsiniz fakat alkol vs. ihtiyaclarınızı ilcemizden temin edebilirsiniz...
5-gece maalesef canlı muzik olmuyor yalnızca teyb yardımıyla eglence oluyor :( ...
6-anlasma yapılan restaurant yok fakat lokantalar uygun fiyatlıdır ve aile salonu mevcuttur...
7-gunduz programında ise alanımızda ambulans - jandarma asayis - jandarma trafik gibi guvenlik icin gerekli kurumlar bulunmaktadır...
8-alanımızda trafik kurallarını ihlal eden hareketlere musade verilmemektedir...

arkadaslar acıklamalarla yardımcı olabildim mi bilemiyorum umarım yuzyuze tanısmak gorusmek nasip olur

bizde bursadan özcan1980 ile çıkıcas kısmetse yola:)bu arada özcan abi son 10 gün kaldı bi ara buluşalım yine..

merhaba spirittwo sanırım siz ayarlıyorsunuz daha önce bende belirtmiştim bizde bursadan katılıyoruz listeye eklerseniz sevinirim 2 kişi olarak cumartesi kısmet olursa sedat-ss,özcan1980 le yolda olcaz kısmet olursa orda görüşmek üzere

ben ve birkaç arkadaşım cumartesi saat 13.30 da
eminönü vapur iskelesinde olacağız giderken topçular üzerinden gitmeyi planladık.gelmek isteyen varsa buyursun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar