tubiş yani esmese gezmiyeceksiniz forumlarda boy göster ama gezilerde 1-2 yılda bir esince hadi artık yaz geldi tatlı su motorcuları bile uyandı:mrgreen:
olmadı ama aglama bende küserim bu gün dalga günüm ne yapayım ama haketten ayna yok olması cok kötü ben kulanamam o şekide :cat:
tubiscim sen dikkat edersin diye sey ettim de
tekerinize saglik yoksam) ben yapamiorum siz gezin zevkle
masallah..
Güzel Antalyamızdan, güzel görüntüler. Elinize sağlık.
Türk misafirperverliği:cherry:, avrupa avrupa al sana avrupa :queen:
Tubis,
Motor çil çil maşallah, belliki aynalar kasıtlı sökülmüş, evde zulalamıştır onları, acilen yerlerine geri taktır emi.
Daha çok gezi daha çok fotoğraf, bunu saymıyoruz.:cat:
tubiş yani esmese gezmiyeceksiniz forumlarda boy göster ama gezilerde 1-2 yılda bir esince hadi artık yaz geldi tatlı su motorcuları bile uyandı:mrgreen:
Sorun benim tipte aslinda.
Yani normal bir insan evladi beni ilk gordugunde aklindan geçen ilk sey iki tokat çaksam suna oluyor.
gerçekten güzel bir gündü. falconun aynalarına da en yakın zamanda çare bulacağım. yanlız onun aynalarını falcona göre yapmamışlar fazla hızlanınca aynalar içeri geliyo... ama en yakın zamanda ....
bi de bunu saymıyoruz zati en yakın zamanda daha çok foto ile karşınızda olacağız...![]()
bende dıyorum bu kırmızı kaskı ve nx4 falcon u nerden tanıyorum bızım tubıs miş =)
oooooo bizim hatunun ne fikirleri varmışta haberimiz yokmuş. valla imzayı atınca sanırım beni uzun biiiirrrrr yolculuk bekliyo...HAYIRLISI
( sen ol yanımda sonuna kadar giderim):rendeer:
Sen bütün mt ye doğum gününü unuttuğu için küsen Tubiş değilmisin?![]()

Fıstığım fotoğraflar az geldi çünkü doyamadık bakmaya. Çok güzel gezmişsiniz.
Kendin kullansan da bazen artçı olmanın tadı bir başka oluyor. Hele ki sen Okan'a ömrünün sonuna kadar artçılık yapabilirsin kanımca :mrgreen:
Baktık özendik size. Daha nice yıllar böyle gezin e mi.
Gözümüz değmesin hemen pempe kurdeleli nazar boncuğumuzu da koyalım :cherry:
Bu arada coq'un hikayesi de başlığa nostalji kattı. Çok keyif aldım okurken. Kıssadan hisse de çıkardım; nereye gidersen git camilerden uzak dur :queen: