Husnun Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 70 27 Nis 2009 Konu Yazar #1 Selam arkadaşlar Kawasaki ER5 2005 model (4500km) hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler Tutan bir modelmidir? 2.el piyasası nasıldır? Kronik bir arızası varmıdır? En önemlisi kolay satabilirmiyim
Selam arkadaşlar Kawasaki ER5 2005 model (4500km) hakkında fikirlerinize ihtiyacım var.Şimdiden teşekkürler Tutan bir modelmidir? 2.el piyasası nasıldır? Kronik bir arızası varmıdır? En önemlisi kolay satabilirmiyim
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 21,008 Motosikleti Forza250-cygnusL 27 Nis 2009 #2 Son adem satıcan hiç alma....:bounce: Ayrıca 2005 model 4500 km.... İnanması çok güç.... Eğer öyle ise düşnmeden al................
Son adem satıcan hiç alma....:bounce: Ayrıca 2005 model 4500 km.... İnanması çok güç.... Eğer öyle ise düşnmeden al................
Husnun Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 70 27 Nis 2009 Konu Yazar #3 satmak için almıyorum zaten takas teklif edildi kullanacağım bir motor değil bende takas da alıp hemen satmayı düşünüyorum o yüzden sordum
satmak için almıyorum zaten takas teklif edildi kullanacağım bir motor değil bende takas da alıp hemen satmayı düşünüyorum o yüzden sordum
garacava Katılım 16 Eyl 2006 Mesajlar 401 27 Nis 2009 #4 Km orjinalse sadece iskeleti bile kalmış olsa bekleme,hemen al...
alp_tunay Katılım 10 Tem 2006 Mesajlar 21,008 Motosikleti Forza250-cygnusL 27 Nis 2009 #5 Husnun' Alıntı: satmak için almıyorum zaten takas teklif edildi kullanacağım bir motor değil bende takas da alıp hemen satmayı düşünüyorum o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Fiyat olarak nasıl anlaştınız?...Belki bu şekilde yardımcı olabilirim..... Özelden yazzabilirsin... :cat:
Husnun' Alıntı: satmak için almıyorum zaten takas teklif edildi kullanacağım bir motor değil bende takas da alıp hemen satmayı düşünüyorum o yüzden sordum Genişletmek için tıkla ... Fiyat olarak nasıl anlaştınız?...Belki bu şekilde yardımcı olabilirim..... Özelden yazzabilirsin... :cat:
Husnun Katılım 9 Şub 2009 Mesajlar 70 27 Nis 2009 Konu Yazar #6 alp_tunay' Alıntı: Fiyat olarak nasıl anlaştınız?...Belki bu şekilde yardımcı olabilirim..... Özelden yazzabilirsin... :cat: Genişletmek için tıkla ... özelden yazdım arkadaşım
alp_tunay' Alıntı: Fiyat olarak nasıl anlaştınız?...Belki bu şekilde yardımcı olabilirim..... Özelden yazzabilirsin... :cat: Genişletmek için tıkla ... özelden yazdım arkadaşım