Montumu aldım....

Dün koruma mı? mont mu? fikir alış-verişinde bulunduğum değerli arkadaşlarımın kıymetli tavsiyelerine uyarak bugün Sirkeci'den 220 liraya Fox marka 4 mevsimlik montumu ve 30 liraya da SCOYCO marka oynar mafsallı dizliğimi aldım.
Arkadaşlara teşekkürlerimi sunar olamayanlara da daha iyisini Cenab,ı Allah'tan dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,güle güle kullanın.

Dün koruma mı? mont mu? fikir alış-verişinde bulunduğum değerli arkadaşlarımın kıymetli tavsiyelerine uyarak bugün Sirkeci'den 220 liraya Fox marka 4 mevsimlik montumu ve 30 liraya da SCOYCO marka oynar mafsallı dizliğimi aldım.
Arkadaşlara teşekkürlerimi sunar olamayanlara da daha iyisini Cenab,ı Allah'tan dilerim.

Hayırlı olsun. Dizliği mafsallı almış olman iyi olmuş. Benim de yazlık eldivenlerim Scoyco marka. 1 yılı geçti ve ne dikiş attı ne de başka bir sorun çıkardı.

Yazın t-shirt üzerine giyersin montunu. Montun termal içliğini çıkartırsın -ki muhtemelen fermuarla ayrılıyordur. Bir de bütün havalandırmalarını açtın mı tamamdır... Kışın tam tersi, bütün havalandırmaları kapatır, termal içliği takar, içine de sağlam giyinirsin. Ohhh.

Herşeyden vazgeçerim Kask ve monttan vazgeçmem..

Mersin İl Temsilcisi
4 mevsimlik almış olman akıllıca ama su geçirmezliğine fazla aldanma. belli bir zamandan sonra nem geçirmeye başlıyor hepsi. yalnız süre olarak değişkenlik gösteriyor bu nemlenme.... bir de sakın ola ama sakın yıkamayasın. sadece nemli bezle sil, içliği yıka ama montu ASLA!!!

hayırlı olsun tekrardan .)

4 mevsimlik mont diye birşey yoktur bence.. Ben de motosiklete başlarken bilmediğimden dolayı 4 mevsim diye tabir edilen montlardan aldım..Üstelik baya ğı pahalı bir markanın.. Aslında yaz ayına kadar sonbahar-kış-ilkbaharda kullanılabilir de yaz sıcaklarında motosiklete binerken 2-3 tshirt ile çıkıyorum çünkü içliği çıkarsana bile çok terletiyor. Bu yaz yazlık bir mont alacağım kesin. Zamanla sen de göreceksin.... Ama yine de güle güle kullan umarım beklentilerini karşılar...

bende yıllarıdr montsuz kullanıyorudum geöenlerde NİC marka bi mont aldım ''way be dünya varmış'' dedirtti =) ne yoguk ne rüzar..bide havalandırmaları açtınmı ohh miss =) bindikçe bu rahatlıgı daha çok anlayacaksın ve iyiki mont almışım diyeceksin =)

Umarım montun ve dizliklerin hep ilk günkü gibi temiz kalır :cat: Günzel günlerde kullanman dileğiyle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar