Hyosung S&T Kanuni Hyosung/S&T Kanuni Gv250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar kusura bakmayın. Yine plansız bir gezi daha yaparak ... kuruçeşme taraflarına 3 motor kahvaltıya çıktık:) Sonrasında kendimizi Rumeli fenerinin ilerisindeki kalede bulduk... Ateşte sucuk ekmek olayına girdik.Dönüşte orman yolundan gezerek geldik. Kurtluyum duramıyorum :mrgreen: Birisi evde otur ders çalış desin:cherry:

ya pazar günü olursa ben 4 ten sonra gelebilirim.. ve darıca olursa nasıl ev sahipliği yapıcam? cumartesi olursa ben gelemem diyen varmı?

ya pazar günü olursa ben 4 ten sonra gelebilirim.. ve darıca olursa nasıl ev sahipliği yapıcam? cumartesi olursa ben gelemem diyen varmı?

Ben Cuma gidip Cumartesi dönersem annem kesin kafamda bişey kırar benim :cherry::cherry: Çok uzun zaman önceden söz verdiğim için Çınarcık için arkadaşlar siz plan yapın ben sonra ceee süpriz diye kalkar gelebilirim :)

o zaman haftaya hereke yapalım pazar günü.. 10 mayıs konserimiz geçsin sonra izin alırım pazar günü o zamanda ben ağırlarım sizi..

Arkadaşlar kusura bakmayın. Yine plansız bir gezi daha yaparak ... kuruçeşme taraflarına 3 motor kahvaltıya çıktık:) Sonrasında kendimizi Rumeli fenerinin ilerisindeki kalede bulduk... Ateşte sucuk ekmek olayına girdik.Dönüşte orman yolundan gezerek geldik. Kurtluyum duramıyorum :mrgreen: Birisi evde otur ders çalış desin:cherry:

oh gezmiş bide anlatıyor :) ehehe tamam o zaman söylüyorum ; otur abi ders çalış.. sen çalışmazsan kim çalışacak o dersleri :)

Son düzenleme:
Selam arkadaşlar. Dün çeyiz götürme muhabbeti ve ev işleriyle uğraşmaktan siteye yazamadım.

Ohhh haftasonları planları yapın bakalım, valla özeniyorum bu halinize.

Koraycım 10 Mayıs ne konseri var? Benim nikah var 10 Mayısta unutmadın inşallah :) Yarın davetiye topici açıcam zaten, görebildiğim arkadaşlara davetiyelerini elden vereceğim.

ben gelemem biz gelemeyiz :((

ya arkadaşlar topiğe fazla giremiyorum ve takip edemiyorum pzargünü olan bütün gezilere katılırız bizde ve özellikle fener tarafı bizim mekanımız bir haber verin yahuuu:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
Abi belli bir süre sonra yani belli saatler boyunca gezdikten sonra herşey gözüne güzel gelmeye başlıyor. Misal bir ara bütün perdeler bana güzel gelmeye başlamıştı en son :cherry:

Bu arada buradaki tüm dostlarıma açık davetim var...

10 Mayıs Pazar günü 17:30'da Küçükyalı Sahilyolu Maltepe Kültür Merkezindeki nikah törenime katılmak isteyen herkesi bekliyorum. CBF Sitesinden arkadaşlarım o gün motorlarıyla konvoy yapacaklar. Motoruyla gelmek ve konvoya katılmak isterseniz çok güzel olacaktır.

Darısı tüm bekarların başına diyorum... ve herkesi nikahıma bekliyorum :)

Bu arada buradaki tüm dostlarıma açık davetim var...

10 Mayıs Pazar günü 17:30'da Küçükyalı Sahilyolu Maltepe Kültür Merkezindeki nikah törenime katılmak isteyen herkesi bekliyorum. CBF Sitesinden arkadaşlarım o gün motorlarıyla konvoy yapacaklar. Motoruyla gelmek ve konvoya katılmak isterseniz çok güzel olacaktır.

Darısı tüm bekarların başına diyorum... ve herkesi nikahıma bekliyorum :)

Allah bir yastıkta kocatsın orko :)

Orhan kardeşim Allah bir yastıkta kocatsın. Bir aksilik olmazsa orada olacağız :)
Sana bir tavsiye daha vereyim o günün programını mutlaka yap saat saat nerde olacaksın kaçta nerden gelini alacaksın vb. Kafan rahat olsun ve mutlaka yanılma paylarını ekle. Trafik için mesela zaman koy ki o gün panik olma :) Nikah dairesine de erken gidersen sen de bizim gibi yanında Pinhan'da çay içersin damatlık ve gelinlikle :) Çok keyifli oluyo :cherry: Bir de yanında panik halinde sakinleşmek için minik bir parça içki bulundur istersen :) İnan o da işe yarıyor :)

Offf davetiyeside var işin di mi :) Orhan kardeş hayırlı olsun, mutlaka orada olmaya çalışacağım :)

:queen::queen: daha neleri var sen gel ben hepsini anlatıcam :queen: Davetiyesi var nikah şekeri var hele ki nikah şekeri ne dertti yahu en son gidip şekerciyi gırtlaklıycaktım durmadan bişeyler çıkarınca :cherry:

Orhan kardeşim Allah bir yastıkta kocatsın. Bir aksilik olmazsa orada olacağız :)
Sana bir tavsiye daha vereyim o günün programını mutlaka yap saat saat nerde olacaksın kaçta nerden gelini alacaksın vb. Kafan rahat olsun ve mutlaka yanılma paylarını ekle. Trafik için mesela zaman koy ki o gün panik olma :) Nikah dairesine de erken gidersen sen de bizim gibi yanında Pinhan'da çay içersin damatlık ve gelinlikle :) Çok keyifli oluyo :cherry: Bir de yanında panik halinde sakinleşmek için minik bir parça içki bulundur istersen :) İnan o da işe yarıyor :)

queequeg, teşekkür ederim iyi dileklerin için

Sağolasın deneyimli kardeşim :) Beklerim seni ve eşini orada görmek isterim. Tavsiyeler aklımda Burakcım zaten benim nişan aynı düğün gibi olduğundan onda da aynı programı yapmıştım dediğin gibi plan yapmayınca işler karışabilir.

Devrimcim daha sayamam valla bi sürü iş var, bir gününü ayırırsan bana neler yapılması lazım anlatabilirim :cherry: Yok yok gözün korkmasın o kadar tamam yoğun ve yorucu bi sürü işler var ama halloluyor bir şekilde :cat:

Son düzenleme:
orhancım davetiye süper olmuş :) allah sonunu erdirsin inşallah. kısmetse bizde geliriz bu mutlu gününde :)

arkadaşlar haftasonu için bi plan yapıldımı ne oldu valla uzak kaldım yaa...

ama çok güzel yollar keşfettim sizin için :) eğer canınız sağı solu orman yol kenarında cıvıl cıvıl kuşların öttüğü güzel bir mangalbaşı ziyafeti çekmek gibi bir isteğiniz varsa bunu yapabileceğimiz güzel bir yer var. bu haftasonu ordaydım Yağmurla (kız arkadaşım). voleyboll topu getiren olursa voleybol bile oynayabilirz yemyeşil bir yer :) yemek sonrası kilyosa uzanış ordan zaman kaırsa ormana giriş filan ... bunu bu haftasonu yapmak zorunda değiliz tabiki fikir benimki :) çok güzel stres atılıyor...

acelesi yok eğer plan darıca tarafıysa ben malesef gelemem, gezilere artık sadece pazar günleri katılabilirim.

gadaşım yok unutmadım :) o gün gündüz çalıştığım yerin konseri var ama nikah saatine kadar biter.. abi ne çabuk geldi tarih.. gerçi sana sormak lazım nasıl geçti diye :) neyse telefonlaşırız gadaşım.. VAY BE GADAŞIM EVLENİYOR :) :) ALLAH MESUT ETSİN HUZUR DOLU BİR YUVANIZ OLSUN.....:rendeer:

Tarkan sağolasın dostum darısı başına artık :) Beklerim seni ve Yağmur'u da.

Korayım kardeşim, sorma abicim ya nasıl geçti bende anlamadım inan. Bir ara uzun gibi gelmişti ama sona yaklaşınca iş iyice heyecan yaptırıyor insana. Tamam süper o zaman nikaha yetişebiliyorsun yani :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar