cbr 600rr .... r6

eeeee?
Ne oldu simdi?

Herkes ayri sey soyluyor diye topic açtin.
Ne degisti?
Gordugun gibi hala herkes ayri sey soyluyor.:)

haklısın..ben cbr 600 ve r6 kullanıcılarınında yorumlarını bekliyordum... o yüzden açtım ama henüz görmediler heralde.:thumright

COQ

Motosiklet Eğitmeni
haklısın..ben cbr 600 ve r6 kullanıcılarınında yorumlarını bekliyordum... o yüzden açtım ama henüz görmediler heralde.:thumright

Hayir gorduler.
Ama binlerce defa ayni seyi yazdiklari için artik yazmiyorlar.:wiinkk:

kawasaki zx-6 önersem yeşil renkli ne dersin? kardeşim daha genç boşver racing filan genç adamlar rahat durmuyor race üstünde:):) bi yolu yarıla 30 ol ondan sonra gir derim ama illa alacam diyorsam ya fazer fz6 yada kawa zx6 ama hondamı yamahamı dersen honda derim RR

ama ben daha önceki yorumlara baktım genelde benim arkadaşımda cbr 600 rr var çok güzel motor ...bir diğeri ben bir kere r 6 ya bindim çok güzel motor gibi şeyler yazmıslardı..yani her ikisinide kullanıp yorum yapan kimseye rastlamadım belki denk gelir diye açtım.. birde ilk ss motorum olcak o yüzden ince eleyip sık dokuyorum :)

Demek ki ikisi de güzel :) 600'lük racingler arasında sadece ufak farklar var. Biri 5hp daha güçlü, biri 5kg daha hafif, biri biraz daha çok gaz tepkisine sahip, biri virajlarda çok az daha iyi vs. vs.

Tutup pistte yarışmayacaksan hangisi kesene uygunsa ve hoşuna gidiyorsa onu al. Sonuçta dört markanın da motorları son teknolojiyle üretilmiş son derece kaliteli aletler. Zaten önceki motoruna kıyasla en kötü racing bile roket gibi hissettirecek :)

kawasaki zx-6 önersem yeşil renkli ne dersin? kardeşim daha genç boşver racing filan genç adamlar rahat durmuyor race üstünde:):) bi yolu yarıla 30 ol ondan sonra gir derim ama illa alacam diyorsam ya fazer fz6 yada kawa zx6 ama hondamı yamahamı dersen honda derim RR

kawasaki zx-6 ya alıcı gözüyle baktımda gerçekten oda güzel makinaymış ya..bu arada daha genç demişsin..herkez gibi kullanabilirim tecrüben var yazmııcam:mrgreen: hayat felsefem hızlı yaşa hızlı öl :p ..

elbette sürersin ama hani gaza gelme açısı filan hehe:):)o işte çok kötü sonuçlar doğuruyor o açıdan dedim yoksa elbette neden olmasın sürersin

elbette sürersin ama hani gaza gelme açısı filan hehe:):)o işte çok kötü sonuçlar doğuruyor o açıdan dedim yoksa elbette neden olmasın sürersin

nefsime hakim olamayıp gaza gelebilirim ama daha önce 2 motor kazası yaptım yani gaz da bi yere kadar canımın kıymetini anladım artık.. bu arada kawasakiler hondalardan daha pahalıymıs 2.el fiyatlarına bakıyorum su an 2003 2004 model zx 6 lar 14 15 ..hondalar 13 civarlarında.

suzukinin çok hırçın bir motor olduğunu duymuştum ama görünüş olarak honda ve yamahanın biraz gerisinde sanırım e insan motoruyla ilgi çekmek de istiyor bi yerde:D ss bir motora sadece habi olarak biniyorum diyen birisi yalan söylemiş olur bence :mrgreen:

arkadaşım bendede 600F honda var fakat sana GSX-R-600 tavsiye ederim
bence hem R6 hemde 600RR a göre daha yakışıklı...
yanlız dikkatli olda derim :)
ikinci 600RR derim sonada ne kaldığını anladın sen :)

scooterdan sonra 600cc hemde ss???

hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun,sevdiklerine bağışlasın

bende 200ün altına ineceğini zannetmiyorum

scooterdan sonra 600cc hemde ss???

hadi hayırlısı Allah yardımcın olsun,sevdiklerine bağışlasın

bende 200ün altına ineceğini zannetmiyorum

neden 200 ün üstünde kullanıyımki benim arabamda vardı 206 rc 240 yapmasına rağmen ben en fazla 200 gitmişimdir...benim race motorda niyetim limitleri zormalak değil ilk hızlanma mükemmel olsun ani hızlanmaları iyi olsun birde görüntü güzel olsun..bu arada ilk motorumu scooter yazmıstım yukarı ama tam anlamıyla sayılmaz 4 zamanlı 125 lik bi motordu :)

suzukinin çok hırçın bir motor olduğunu duymuştum ama görünüş olarak honda ve yamahanın biraz gerisinde sanırım e insan motoruyla ilgi çekmek de istiyor bi yerde:D ss bir motora sadece habi olarak biniyorum diyen birisi yalan söylemiş olur bence :mrgreen:

Bu oran kişiden kişiye değişir...
Seninki işin biraz daha "hava" kısmına kaçıyor sanki.

kalkışlar iyi de peki iş frenlemeye gelince ne yapacaksın kalktığın gibi durabilecek misin?makine kıvrakta sen o kıvraklığı üstünde nasıl sağlayacaksın?kaç kere sürdün 600cc bir ss ya da hiç kullandın mı?

neyse şimdi konuyu saptırmayalım hayırlısı olsun diyorum ama bir önerim var bence sen bir de honda cbf500e bak(bence bu bile büyük hatta cbf250 ama sen onunla hiç tatmin olmazsın şimdi) nasıl olsa alırsın ileride 600cc ve üstü bi makine.önce bi böyle naked derim

Bu oran kişiden kişiye değişir...
Seninki işin biraz daha "hava" kısmına kaçıyor sanki.

usta yasım 19 tabiki o faktörde var. benim yaşımdaki birçok kişi motoruyla gezerken parmakla gösterilmek ister.ama kurallara saygılı biriyim yani insanlar bana baksın diye baskalarının hayatını tehlikeye atamam :)

Valla arkadaş bir soru sormuş, sorunun cevabından çok yine onu sorgulamışsınız.Demek ki düşünmüş taşınmış bir karar vermiş, ss mi diye sormamış hangi ss demiş.Bize saygı duymak düşer.

Soruna gelince arkadaşım, çok tecrübeli birisi değilim fakat ben r6 kullanıyorum rr da kullandım çok ciddi bir fark yok rr daha hafif ve kıvrak geldi bana.Birde honda yamaha ya göre daha az sorun çıkartıyor daha dayanıklı.Bende bu günlerde 07-08 model 1000rr almayı düşünüyorum.Geçen gün kullandım dengesine ve viraj performansına hayran kaldım.Benim fikrim budur sana kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

Valla arkadaş bir soru sormuş, sorunun cevabından çok yine onu sorgulamışsınız.Demek ki düşünmüş taşınmış bir karar vermiş, ss mi diye sormamış hangi ss demiş.Bize saygı duymak düşer.

Soruna gelince arkadaşım, çok tecrübeli birisi değilim fakat ben r6 kullanıyorum rr da kullandım çok ciddi bir fark yok rr daha hafif ve kıvrak geldi bana.Birde honda yamaha ya göre daha az sorun çıkartıyor daha dayanıklı.Bende bu günlerde 07-08 model 1000rr almayı düşünüyorum.Geçen gün kullandım dengesine ve viraj performansına hayran kaldım.Benim fikrim budur sana kolay gelsin şimdiden hayırlı olsun

bak işte böyle bir cevap arıyordum ben..ikisinide kullanmışsın ve honda daha kıvrak ve hafif gelmiş...beklediğim cevap buydu diyebilirim :) ..hondayı ilk gördüğüm günden beri aklımdan çıkmıyordu zaten ama yamahadan dahamı kötü yoksa dış görünüşle herşey bitmiyor diye düşünüyordum...kararımı verdim gibi 10 bg fark hariç her yönden honda ağır basıyor galiba..yorumun için teşekkür ederim:)::cheeeeer::shake2::::friends:

125 4 zamanlı scooterımla 10.000 e yakın km yaptım şimdi gerçek bi makina istiyorum:)

10 bin km bence 600 lük makinaya gecmek için yeterli bi yol sayilmaz ben 16 bin km yaptim ybr ile 600 lük bi makina için kendime güvenemem ama ybr 250 falan olsa bal kaymak gibi olur ....her türlü giderim:wiinkk::cherry:burgman 400 nasil madem scootr kullaniyosun

10 bin km bence 600 lük makinaya gecmek için yeterli bi yol sayilmaz ben 16 bin km yaptim ybr ile 600 lük bi makina için kendime güvenemem ama ybr 250 falan olsa bal kaymak gibi olur ....her türlü giderim:wiinkk::cherry:burgman 400 nasil madem scootr kullaniyosun
burgman 400 de çook konforlu güzel makina ama beklentilerimin çok uzağında:cherry:

ya kızacaksın ama ben bu ve buna benzer bi karşılaştıra yapıpta alan adam görmedim.
zaten bana göre özel makinalar.alacak adam gider kafasına yatanı alır.
...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar