[Tekirdağ - MT]

iki dakke trip attırıverdirtmediniz beyav...:bounce:

yiyin efendiler yiyin!
bu iştah veren sofra sizin
doyuncaya, tıksırıncaya, patlayıncaya kadar yiyin.:p

çok açsınız efendiler.
suratınızdan bellidir.
yiyin hadi yiyin hadi, yemezseniz yarım kalır mı kimbilir.
sizi çağıranlar bu sofraya bakın
nasıl böbürlenir.
hakkınız bu. savaştınız tamam!
e tamam dedik, bu hak eldedir....:queen::p

ulan ben varken çakma köftecilere gidersiniz yokken en kralına...kınıyorum sizi...:cherry:

sanki babayın lokantası he....kasıldıkca kasılmışın...:p

Mekan Bizim Abi.. Gittiğimiz her Yer BizimDir :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Mete var ya,300 km yolu kofte icin geliyor sanki.
Hacca gidip de Kabeyi bulamamış Hacı gibi
Dönüşte bile aglıyor:)
Mete'nin müteakip gelişinde köfteci Recep'te kampanya var
SINIRSIZ KOFTE,SINIRSIZ AYRAN,SINIRSIZ SOGAN,SINIRSIZ SUCUK METE'YE OZEL 1 TL(SADECE KAGIT 1 TL KABUL EDİLECEKTİR. HODRİ MEYDAN
BAKALIM KİM YAMAN
:)

Bu Mete var ya,300 km yolu kofte icin geliyor sanki.
Hacca gidip de Kabeyi bulamamış Hacı gibi
Dönüşte bile aglıyor:)
Mete'nin müteakip gelişinde köfteci Recep'te kampanya var
SINIRSIZ KOFTE,SINIRSIZ AYRAN,SINIRSIZ SOGAN,SINIRSIZ SUCUK METE'YE OZEL 1 TL(SADECE KAGIT 1 TL KABUL EDİLECEKTİR. HODRİ MEYDAN
BAKALIM KİM YAMAN
:)

dabi deplasmanda borunuz ötmedi...:pevsahibi olduğunuz maçta hakemede tesir edip baskı altında tutup 1 gaymeye indiriyosunuz fiyatı yemezlerrr...bedava yimem artık kendi keşfilerimin hayallerimin peşinde koşarım...

midemin götürdüğü yere giderim ben artıkın:queen:

sıraa sizde...Çınarcığa gidiliyor...orda size bu işler öğretiliyor...kısa bir eğitimden sonra köfte konusunda sertifikalarınızı ben onaylayıp vereceğim sizlere...:bounce:

Çınarcığa ne zaman gidiyoruz abiler...bi tarih verin bana...bak hanımdan izin alamam 1 hafta sonra...Savaş abi seni çok iyi anlıyorum artık...:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
dabi deplasmanda borunuz ötmedi...:pevsahibi olduğunuz maçta hakemede tesir edip baskı altında tutup 1 gaymeye indiriyosunuz fiyatı yemezlerrr...bedava yimem artık kendi keşfilerimin hayallerimin peşinde koşarım...

Çınarcığa ne zaman gidiyoruz abiler...bi tarih verin bana...bak hanımdan izin alamam 1 hafta sonra...Savaş abi seni çok iyi anlıyorum artık...:p
Sen evlendikten sonra biz senin her izin gününde Çınarcık'a gidebiliriz,sensiz olacagımız için kederden üç porsiyon köfte yeriz:)
Hatta senin nikahtan sonraki haftasonu Manisa'ya köfteci Ramiz'e bile gidebiliriz.

Kedi gonderelim bi kaç tane,bacagını ayırasın diye:)
yoksa Çınarcık'tan gönderecegimiz kartpostallarla yetinirsin beş on yıl

Son düzenleme:
Sen evlendikten sonra biz senin her izin gününde Çınarcık'a gidebiliriz,sensiz olacagımız için kederden üç porsiyon köfte yeriz:)
Hatta senin nikahtan sonraki haftasonu Manisa'ya köfteci Ramiz'e bile gidebiliriz.

Kedi gonderelim bi kaç tane,bacagını ayırasın diye:)
yoksa Çınarcık'tan gönderecegimiz kartpostallarla yetinirsin beş on yıl

bana inat sen Afrika gezisi yaparsın haberde vermezsin...:p

Mete evlenmeden ben Çınarcık'a gitmem:)

abi evlenirse gelemez biliyon yazık değilmi kardeşime

bekara Cınarcık yakın gelirmiş:)
Şartlar eşitlensin de görelim O'nun yigitligini:)

abi vallahi artık zor gibi bişey...:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı

şöyle bu şey geldi aniden aklıma:)

evde prensesler iki tane olunca görcem ben seni,
kul olcan kul,döncen sen bana.
"Abiii bee,neye uyarmadın be abi" deycen ama iş işten geçmiş olacak.
Aynen Uzunköprülü Teyfik gibi:)

Uzunköprülü Teyfik budur:)
İstanbulda hayvanat bahçesinde Uzunköprülü Adem isimli biri çalışıyormuş,Köyden İstanbula gelenlere iş bulma konusunda çok hevesli bi adamcağız olan Adem'in akrabası olan Teyfik isimli zat ta İstanbula gelmiş bi süre sağda solda çalışmış ve
sonra Adem buna hayvanat bahçesinde bi temizlik işi bulmuş.
Teyfik ilk gün hevesle işe gitmiş.
Trakyalı ya,işe giderken hiç de işçi gibi giyinmemiş,kılık kıyafet bayramlık.
Amir buna bi bakmış bak oğlum demiş"Sen keçilerin,kuşların,maymunların bi de aslanların kafeslerini temizleyeceksin,yemlerini vereceksin yapar mısın?
bizimki "yaparım amirim demiş,ben küyde ep hayvan güttüm zati".Heyecanla işe girişmiş,Kuşlara"kışşşşt"maymuşlara "höööşt",keçilere"
pürrrrşt"diye diye kafesleri temizlemiş,yemleri sermiş.
Sıra aslan kafesine geldiğinde epey tırsmış ama sonra adem agasına koşmuş
"aga yav" demiş,aslan kafesini nasıl temizliycem,hayvan bana güzleri kanlı kanlı bakıyo".
"kulay be" demiş adem agası.
"Bak beri şimdi sen aslan kafesine gircen,aslan sana "hıııır"yapacak,İçççç sesetmeycen,tınlamıycan.Sonra bi daha "hııııır yapacak ve yattığı yerden duğrulacak,beri bak burasını unutma yoksam yanarsın Marmara çırası gibi,hayvan duğrulur duğrulmaz hemen ona bok atçan.o da yatçak yerine.Bir iki böyle olur sonra hayvan sana alışır.büüle basit beya,biz de büüüle üğrendik.
Teyfik önce rahatlamış,sonra toparlanmış;
"iyi be aga,buku nerde bulcam o anda?.
Adem aga gülmüş,ulan t..k kadar kafesin icinde aslan sana iki kere"hıırr"yaptığında er bi tarafın tarafın bok olacak zaten,neyi bulamıycan"

Son düzenleme:

demezsin ki al yeğenim benden sana camhasıRR makinası veya ıcedolabı veya

bekarım bekarım ooh ohh :mrgreen: :queen:

gülersin ağlanacak haline...:p

şöyle bu şey geldi aniden aklıma:)

evde prensesler iki tane olunca görcem ben seni,
kul olcan kul,döncen sen bana.
"Abiii bee,neye uyarmadın be abi" deycen ama iş işten geçmiş olacak.
Aynen Uzunköprülü Teyfik gibi:)

Uzunköprülü Teyfik budur:)
İstanbulda hayvanat bahçesinde Uzunköprülü Adem isimli biri çalışıyormuş,Köyden İstanbula gelenlere iş bulma konusunda çok hevesli bi adamcağız olan Adem'in akrabası olan Teyfik isimli zat ta İstanbula gelmiş bi süre sağda solda çalışmış ve
sonra Adem buna hayvanat bahçesinde bi temizlik işi bulmuş.
Teyfik ilk gün hevesle işe gitmiş.Trakyalı ya,işe giderken hiç de işçi gibi giyinmemiş,Amir buna bi bakmış bak oğlum demiş"Sen keçilerin,kuşların,maymunların bi de aslanların kafeslerini temizleyeceksin,yemlerini vereceksin yapar mısın?bizimki "yaparım amirim demiş,ben küyde ep hayvan güttüm zati".Heyecanla işe girişmiş,Kuşlara"kışşşşt"maymuşlara "höööşt",keçilere"
pürrrrşt"diye diye kafesleri temizlemiş,yemleri sermiş.Sıra aslan kafesine geldiğinde
epey tırsmış ama sonra adem agasına koşmuş"aga yav" demiş,aslan kafesini nasıl temizliycem,hayvan bana güzleri kanlı kanlı bakıyo".
"kulay be" demiş adem agası."Bak beri şimdi sen aslan kafesine gircen,aslan sana "hıııır"yapacak,İçççç sesetmeycen,tınlamıycan.Sonra bi daha "hııııır yapacak ve yattığı yerden duğrulacak,beri bak burasını unutma yoksam yanarsın Marmara çırası gibi,hayvan duğrulur duğrulmaz hemen ona bok atçan.o da yatçak yerine.Bir iki böyle olur sonra hayvan sana alışır.büüle
basit beya,biz de büüüle üğrendik.
Teyfik önce rahatlamış,sonra toparlanmış"iyi be aga,buku nerde bulcam o anda?.
Adem aga gülmüş,ulan taşşak kadar kafesin icinde aslan sana iki kere"hıırr"yaptığında ner tarafın bok olacak zaten,neyi bulamıycan"

benimde aklıma şu geliyor Savaş Abi...işinde kariyerinde Hukuk dünyasında kartal olduğun bilinir...ama evde serçe olduğun konusunda iddiaya varım...:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Olum ben farklıyım
Temizlik yaptığım yerde Hanım bile sigara içemez:)
Bizim bacağımızı kedi ayırdı:)

hahaha yok büle bişey beya abi korkutma metehanı şimcik barışmıcak eşiyle:)
Korkmaz benim kardeşim,
Niye korksun.
Antrenman olsun diye korku filmi seyrediyor
beni seyrediyor:)

demezsin ki al yeğenim benden sana camhasıRR makinası veya ıcedolabı veya

Yani diyorsun ki Metehando marka Temizlik robotumuz zaten var,
bi kaldı aysdolabı veya çamhaşır makinası:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar