Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burak motora hasta oluyorum ya darısı benım basıma :mrgreen:
hmmm kankı sen tws isdıosun madem nıye bana solemedım
burak motora hasta oluyorum ya darısı benım basıma :mrgreen:
hahahaha al all :mrgreen:
iyilik de yaramıyo :queen:
abi inşallah en kısa zamanda kavuşmanı isterim
muratcım katılıyorum cbf kullanan arakdaşım benim motora bindi çok cok fazla bu motor diyor
Arkadaşlar arka tekerleğim cam girmesi sonucu patladı ve 2 gündür yatıyor. :salut: Mecidiyeköy de mahsur kaldı. Bugün inşallah ilk teker sökme işlemimi gerçekleştireceğim ve lastikçiye götüreceğim. Lastik dubleks olduğu için benzincideki hava basıncı şişirmeye yetmedi o yüzden tekeri söküyorum yoksa biraz şişirir giderdim. Tavsiyesiyelere açığım. Gelen tavsiyeler 14:00 a kadar geldi geldi, gelmedi tabanvay :cherry:
Benzinciye götürdüm ve tam sönük düğmesi bile kar etmedi çünkü dubleks olduğu için lastik inince yanlar tamamen açık durumda. Galiba yanlarına ilaç sürülüp öyle şişiriliyordu. Neyse sırtlanacağız artık tekeri. Umarım söktüğüm gibi de takabilirimKardeş nasıl yetmedi arabalarınkide dubleks değil mi :silent:
Bazı benzin istasyonlarındaki havalarda tam sönük düğmesi var. Öyle bir benzinci bulursan işini görebilir.
Benzinciye götürdüm ve tam sönük düğmesi bile kar etmedi çünkü dubleks olduğu için lastik inince yanlar tamamen açık durumda. Galiba yanlarına ilaç sürülüp öyle şişiriliyordu. Neyse sırtlanacağız artık tekeri. Umarım söktüğüm gibi de takabilirimale:
burak bws nin yakıt tüketimi ne kadardi:silent:
Benim bildiğim yanlarına sıvı sabun(bulaşık sabunu) sürüyolar.
apache arka amortisör fiyatı ne kadardır çiftinin fiyatı?
ybr veya apache ikisinikilerden birisini alıcam, ybr orj çifti 220 lira civarı.
apache gazlı amortisör herhalde nasıldır iyimi.
Valla biz şişiremedik be karagözale: Pompacılar da çok uğraştı ama baktılar dubleks "sittin seni şişmez bu havayla" dediler. Yine de sağol ilgin için:rendeer:
Muratcığım gitmesine gider de lastik sürtüyor demire ayrıca içindeki tellere falan zarar vermemek için o şekilde kullanmadım.abi dublex lastik inik olsa da gider ya o nasıl dublex :silent:
Muratcığım gitmesine gider de lastik sürtüyor demire ayrıca içindeki tellere falan zarar vermemek için o şekilde kullanmadım.
Hadi yaa! :cyclopsan Benim gideceğim yoöl 2 km civarı. Acaba gitsem mi bilmiyorum ki Sonra bizim ki Midyat' a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım" hesabına dönüşmesin deebnm cbr125 orj lastık patlamıştı ben lastık oturmuş şekılde 25 km yol gttım ağır ağır sonra tamır edildi ve içinde hiç bi aksilik olmadı lastıkcı de arabalar gibi değil demekkı demıştı :silent::cyclopsan
90 tl idi sanırım ya da 100 o kadar çok değil yanı..