TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
burak motora hasta oluyorum ya darısı benım basıma :mrgreen:

hmmm kankı sen tws isdıosun madem nıye bana solemedım :D insanların dıleklerını gercklesdırmek sewaptırr alayım sana bi tws bende senın 600 rr la takılırım cok yakıo ama ıdare edecezz artık :D:D

Arkadaşlar arka tekerleğim cam girmesi sonucu patladı ve 2 gündür yatıyor. :salut: Mecidiyeköy de mahsur kaldı. Bugün inşallah ilk teker sökme işlemimi gerçekleştireceğim ve lastikçiye götüreceğim. Lastik dubleks olduğu için benzincideki hava basıncı şişirmeye yetmedi o yüzden tekeri söküyorum yoksa biraz şişirir giderdim. Tavsiyesiyelere açığım. Gelen tavsiyeler 14:00 a kadar geldi geldi, gelmedi tabanvay :cherry:

Arkadaşlar arka tekerleğim cam girmesi sonucu patladı ve 2 gündür yatıyor. :salut: Mecidiyeköy de mahsur kaldı. Bugün inşallah ilk teker sökme işlemimi gerçekleştireceğim ve lastikçiye götüreceğim. Lastik dubleks olduğu için benzincideki hava basıncı şişirmeye yetmedi o yüzden tekeri söküyorum yoksa biraz şişirir giderdim. Tavsiyesiyelere açığım. Gelen tavsiyeler 14:00 a kadar geldi geldi, gelmedi tabanvay :cherry:

Kardeş nasıl yetmedi arabalarınkide dubleks değil mi :silent:
Bazı benzin istasyonlarındaki havalarda tam sönük düğmesi var. Öyle bir benzinci bulursan işini görebilir.

Kardeş nasıl yetmedi arabalarınkide dubleks değil mi :silent:
Bazı benzin istasyonlarındaki havalarda tam sönük düğmesi var. Öyle bir benzinci bulursan işini görebilir.
Benzinciye götürdüm ve tam sönük düğmesi bile kar etmedi çünkü dubleks olduğu için lastik inince yanlar tamamen açık durumda. Galiba yanlarına ilaç sürülüp öyle şişiriliyordu. Neyse sırtlanacağız artık tekeri. Umarım söktüğüm gibi de takabilirim :pale:

Benzinciye götürdüm ve tam sönük düğmesi bile kar etmedi çünkü dubleks olduğu için lastik inince yanlar tamamen açık durumda. Galiba yanlarına ilaç sürülüp öyle şişiriliyordu. Neyse sırtlanacağız artık tekeri. Umarım söktüğüm gibi de takabilirim :pale:

Benim bildiğim yanlarına sıvı sabun(bulaşık sabunu) sürüyolar.

burak bws nin yakıt tüketimi ne kadardi:silent:

sedat abi tüketim normal kullanırsan 9 kurusun altına ınmez anı kalkar patınaj teker benzerı yaparsan 11 12 kurus yaktıgını gorebılırsın gaz kolu falan kısa benım cektın mı abanıyo benzıne ha performans verıyor ama cok abı 10 tl lik benzın alıyorum sehır ıcınde 80 km zor yapıyor ıdı :queen:

apache arka amortisör fiyatı ne kadardır çiftinin fiyatı?
ybr veya apache ikisinikilerden birisini alıcam, ybr orj çifti 220 lira civarı.
apache gazlı amortisör herhalde nasıldır iyimi.

apache arka amortisör fiyatı ne kadardır çiftinin fiyatı?
ybr veya apache ikisinikilerden birisini alıcam, ybr orj çifti 220 lira civarı.
apache gazlı amortisör herhalde nasıldır iyimi.

90 tl idi sanırım ya da 100 o kadar çok değil yanı..

Valla biz şişiremedik be karagöz:pale: Pompacılar da çok uğraştı ama baktılar dubleks "sittin seni şişmez bu havayla" dediler. Yine de sağol ilgin için:rendeer:

abi dublex lastik inik olsa da gider ya o nasıl dublex :silent:

Son düzenleme:
Muratcığım gitmesine gider de lastik sürtüyor demire ayrıca içindeki tellere falan zarar vermemek için o şekilde kullanmadım.

bnm cbr125 orj lastık patlamıştı ben lastık oturmuş şekılde 25 km yol gttım ağır ağır sonra tamır edildi ve içinde hiç bi aksilik olmadı lastıkcı de arabalar gibi değil demekkı demıştı :silent::cyclopsan

Kardeş hayırlı olsun... Ben de nazilli de okuyorum. Dün senin motoru gördüm. Kaldırımda duruyordu jandarma'nın oralarda..:) Sümer parkta çekilmiş resimler çok güzel...;)

bnm cbr125 orj lastık patlamıştı ben lastık oturmuş şekılde 25 km yol gttım ağır ağır sonra tamır edildi ve içinde hiç bi aksilik olmadı lastıkcı de arabalar gibi değil demekkı demıştı :silent::cyclopsan
Hadi yaa! :cyclopsan Benim gideceğim yoöl 2 km civarı. Acaba gitsem mi bilmiyorum ki Sonra bizim ki Midyat' a pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım" hesabına dönüşmesin dee:)

tanesimi 90 veya 100 tl, amortisörleri iyimi apachenin, tavsiye varmı

oldukça kullanışlı bence tavsiye ederim.. çifti 130 yazıyodu bi yerde şimdi hatırladım

benim apacheyi eve getirdik şimdilik ve arkadaşla söküp durum değerlendirmesi yaptık resimleri paylaşmak istedim..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar