Tek teker cihazı :)

benim motorada yaptırabilir mi acaba ya teker:queen:

her motosiklete uygun yazıyo ama:silent:

bütün motorlara uygun hemde 90 dereceye kadar teker yaptırıyormus:queen: yakında kendi kendine istedigimiz yere giden motorlarda çıkar herhalde ses komutlu:)

o cihaz sadece belirbi devirde sonra hızı sabitliyor o kadar...yani ön kaldırıcakken daha rahat korkmadan gaza yüklenmeni sağlıyor ön kaldırıncada ne kadar gaza basarsan bas gaz sabir kalıyor ..

benim motorumun tork değerini dişli oranını güç ağalık noktasını nerden biliyoda 60 derece 75 derece 90 derece diyor?

alet ayarladıgınız dereceyi gecince gazı kesiyo dogal olarak kafa iniyo yere cok onceden duymustum bunu..

anladığım kadarıyla tekteker için gerekli güçten ziyade motorun yatayla yaptığı açıyla alakalı bi cihaz. misal 40 dereceye ayarlıyosunuz, asılıyosunuz gaza, 40 derecede gazı kesiyo yada öyle bişey yapıyo. yatayla yapılan açıyı tanımlayıp gazı kesmek çok zor bi sistem olmasa gerek.

bu cihaz doğrudur.. motorun kuyruk kısmına takılıyor.. arkadaki ayarı 80 - 90 derece olarak ayarlıyorsunuz.. motorunuzu tek tekere kaldırdığınızda motorun açısı o açıyı yakaladığı zaman gazı kesiyor.. bu şekilde motorunuz ters devrilme ihtimalı azalıyor..
Ve şunuda belirtiyim ki her motora değiL de bu teker yapabilen ve tork gücünün sağlam olduğu makinalar için geçerlidir.. ve her önüne gelende ben bu cihazı alıp takıyım teker yapıyım demek le olmuyor.. ne kadar tekere almak kadar da motoru düz bir açıda da tutmak önemlidir..

bu cihaz doğrudur.. motorun kuyruk kısmına takılıyor.. arkadaki ayarı 80 - 90 derece olarak ayarlıyorsunuz.. motorunuzu tek tekere kaldırdığınızda motorun açısı o açıyı yakaladığı zaman gazı kesiyor.. bu şekilde motorunuz ters devrilme ihtimalı azalıyor..
Ve şunuda belirtiyim ki her motora değiL de bu teker yapabilen ve tork gücünün sağlam olduğu makinalar için geçerlidir.. ve her önüne gelende ben bu cihazı alıp takıyım teker yapıyım demek le olmuyor.. ne kadar tekere almak kadar da motoru düz bir açıda da tutmak önemlidir..

evet aslında işin aslı teker yapma cihazı diil bu sadece teker yapabilen motorlarda alışma evresinde takla riskini minimuma indirmek yoksa bu aleti alınca motor teker yapmaya baslamıyo:p

ayrıca eger hiç bsy bilmiyosanız onu 20-30 derece kalktıgındada kaza yapabilirsinz:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar