İzmirde motor aksesuarı Satan yerler?Mont,Kask Vb..Acil

Selam abilerim İzmirden motorla ilgili aksesuar satan bildiginiz yer varsa söyleyebilirmisiniz cok acil kask,mont falan cok acillxD:queen::queen:

karataş mca motor. sonra kahramanlarda istemediğin kadar. fuarın arkasında.

arkadaşım nereye gidersen git İzmir'de fiyatlar çok değişken sana tavsiyem internette bi fiyat araştırması yap öyle al sonra benim gibi kafanı duvarlara vurma:pr:

İnternetten bulamıyorum mağazaya gitmem lazım Ben kask ve mont alıcam ayrıca cok fazla bi bütce yok abartılı olmasın :p bide Söyle Karşıyaka-Bostanlıda bildiginiz varsa söylermisiniz?

Çankayada shark mont satan bi yer vardı ismini unuttum netten bile ucuz bulmuştum orada,bütçene göre mont bulabilirsin orada airoh kasklar falan da vardı

İnternetten bulamıyorum mağazaya gitmem lazım Ben kask ve mont alıcam ayrıca cok fazla bi bütce yok abartılı olmasın :p bide Söyle Karşıyaka-Bostanlıda bildiginiz varsa söylermisiniz?

www.motoguard.net serinkuyuda motorcu pıtırın yanı fiyatlarıda uygun istediğin kadar nette bak buradada aynı adamın ismide serkan :cat:

Karşıyaka'ya altın yoldan sallanırken hemen Alaybey girişinde sağda serkan var. Önünde epey bir motosiklet var. İşyerinin adını hatırlayamadım. Hem kaliteli hem uygun ürünler bulabilirsin.

Bende arıyorum izmirden kask mont dizlik eldiven ama nerden en uygun bulunur şüpheliyim fuarın arkasındaki yolda pahalı fiyatlar sanki

Bende arıyorum izmirden kask mont dizlik eldiven ama nerden en uygun bulunur şüpheliyim fuarın arkasındaki yolda pahalı fiyatlar sanki

dediğm yere git bak www.motogurad.net adamın ismi serkan feyizopluyla fiyatalrı aynıdır yada daha ucuzdur çiğli tarafına giderken serinkuyu ışıkları geçtikten sonra solda gorurusun zaten yanınddada motorcu pıtır var:cat:

arkadaşlar çankayada pttnin karşısında motorcu hayri var .orda sami kardeşimiz var gidip ordan uygun fiyata bula bilirsiniz sellamımı söyleyin cesur dersiniz .yardımcı olur bizim siteden o da yanlış yapmaz :)sesiz co

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar