aleyküm selam ahmedim özlettin kendini:cat:
Abi geliyorum ayda bir falan hafta sonu ama heryere yetişemiyorum ama bi gün damlıycam senin oraya yine
aleyküm selam ahmedim özlettin kendini:cat:
selam olsun bütün Eskişehirli motosikletçi ruhuna sahip olan aile fertlerime:rendeer: uzun bi süredir yokum buralarda bi arada foruma yazamıyordum bi sorun vardı yani öyle böyle biraz zaman geçmiş olsa da yine burdayım. Konya'dan çok çok selam olsun, iyi akşamlar herkese :cat:
selam olsun bütün Eskişehirli motosikletçi ruhuna sahip olan aile fertlerime:rendeer:
iyi geceler [MT]Eskişehir öncelikle bn manisadan Orçun eskişehire yerleşeceğim için sizlerle tanışmak istedim...
iyi geceler [MT]Eskişehir öncelikle bn manisadan Orçun eskişehire yerleşeceğim için sizlerle tanışmak istedim...

Ali kerdeşim güle güle büyütün İDİL i allah uzun ömür versin.Kutlarım tebrikler:rendeer:selamlar. iyi günler eskişehir MT. ben viravira26. şifremi unuttuğum ve sıfırlayamadığım için bu adla giriş yapıcam artık.
bide sorum olacak siz eskişehirli motosiklet tutkunlarına.
ailevi durumlar yoluna girdi çok şükür. (bi kız çocuğumuz oldu ) hanım ve çocuk evde bulunacakları için motosikletimi kış uykusundan uyandırmak istiyorum bu haftasonu. zavalla eski oturduğum evin bahçesinde yapayalnız duruyor ekim 2008 den bu yana.
250 cc motosiklete nekadar ve hangi yağ koymalıyım. saygılar.
buda kızımız idil' imiz.
![]()
selamlar arkadaşlar cüneytin sayesinde üye oldum ve giriş yaptım zaten çoğunuzu tanıyorum görüşmek üzere....hoşçakalın..
selamlar. iyi günler eskişehir MT. ben viravira26. şifremi unuttuğum ve sıfırlayamadığım için bu adla giriş yapıcam artık.
bide sorum olacak siz eskişehirli motosiklet tutkunlarına.
ailevi durumlar yoluna girdi çok şükür. (bi kız çocuğumuz oldu ) hanım ve çocuk evde bulunacakları için motosikletimi kış uykusundan uyandırmak istiyorum bu haftasonu. zavalla eski oturduğum evin bahçesinde yapayalnız duruyor ekim 2008 den bu yana.
250 cc motosiklete nekadar ve hangi yağ koymalıyım. saygılar.
buda kızımız idil' imiz.
Abicim allah analı babalı büyütsün .
salcano26 abicim 1.3 - 1.5 lt alıyor onlar . 10-40 veya 15- 40 iyi olur sanırım .
allah analı babalı büyütsün Ali.allah ananlı babalı büyüsün..
tüm arkadaşlardan Allah razı olsun.:bestmt::rendeer: hayırlısıyla motosikletin yağ işini hallettik artık bende yollarda olacam. ama havalar tekrar azdı. şans.Ali kerdeşim güle güle büyütün İDİL i allah uzun ömür versin.Kutlarım tebrikler:rendeer:
Evetttt beklenen an geldi ve İstanbul dan Eskişehir e kannber geldi.Neo alışveriş merkezi önündeki buluşmamız saat 14:00 gibi gerçekleşti ve arkasından avcı nın yanına geçtik kurt gibi aç olan karnımızı doyurduktan sonra,hadi dedik şöyle kısa bir şehir turu yapalım ve başladık Eskişehir kazan biz kepçe dolaşmaya, amma lakin fotoğraf makinasını almayı unuttuğum için akşam abim makinayı getirene kadar foto çekemedim ve arkasından çekilen fotolar…
Eskişehirli beni tanıyan tanımayan kardeşlerime selam sevgiler...
beni tanımayanlar Mokoko Bora Bbadaya sorabilir...o mokokonun ekürisiyim...
artık burdayım ben yokken bişeyler okudum burdaykende yazılırsa sevinirim...