abi geçmiş olsun umarım son kazan olur ne diyeyim madem biliyorsun gaz teli takılı kalıyor neden denedin acaba çok merak ediyorum hemde trafikte ucuz atlatmışsın tekrar geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.
abi geçmiş olsun umarım son kazan olur ne diyeyim madem biliyorsun gaz teli takılı kalıyor neden denedin acaba çok merak ediyorum hemde trafikte ucuz atlatmışsın tekrar geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin inşallah.
çok geçmiş olsun :rendeer:
tutanak varsa sanırım Honda bu karşılaması gerekecek umarım korumalarıda yazdırmışsındır tutanağa veya o tarihe ait olduğunu belgeleyen bir resim :cat:
canını sıkma olan olmuş gördündüğü üzere fazla birşey yok motorun sana bişey olmadı ya gerisi önemli değil ....arka frene asılsaydın keşke.. ne varsa ama sadece yavaşlatırdı .ve anında eğer o an aklıma gelirse power off acil durum swich ini kapatırdım.. fakat o panikle bunları yapmak çok zor..şahsen allah göstermesin benim motorda olsaydı debriyajlı bir motorda debriyajı sıkar ve motoru stop ederdim..
deryali cok gecmis olsun dikkati elden birakmamak lazim..
kirmizi dugme mevcutmu dylanlarda?
kirmizi dugmeden direk kapatabilirdin belki,zira kontak nispeten uzakta..
geçmiş olsun arkadaşım...ucuz atlatmışsın yine....benim motorun gaz koloda bazen tutukluk yapıyor..tleden heralde....aynı durumla karşılaşmamak için ustaya göstermemek gerekir...