elcikleri manetleri korumak için fikir lazım

acemi olduğum için motoru birkaç kez yer bıraktım, henüz trafiğe çıkmadım ama yokuşu olan büyükçe bir alanda eğitim alıyorum, birkaç kere motoru yere bırakmak zorunda kaldım, fren manetinin ucu kırıldı, geçen de de debriyaj maneti az hasar gördü, elciklerin oraya takılacak sağlam bir şey yokmudur acaba ?

saxofon'un verdigi link guzel ve diğer benzer ürünlere göre daha sağlam. fakat yine de motorunun bahsettigin parcalarını etkin bir şekilde koruyabilecegini sanmıyorum. motosikletin koruma demiri takılabilecek bir model. biraz büyükçe bir koruma demiri belki işini daha iyi gorebilir. fakat rx'e uygun bulabilir misin bilemiyorum. belki acemiligini atlatana kadar kullanabilecegin, tipçe çirkin fakat esaslı şekilde motorunu koruyacak bir tanesini özel yaptırabilirsin.

oo elcıgıı alana kadar o parayla bı kutu fren we debrıyaj kolu manetlerı alır zarar gorduk ce deyıstırrsın :queen:

antremanlarını sıklaştır denge olayını hemen çöz bi süre sonra motoru düşermeyince derdin kalmaz kısa bi dönem için masraf ve endişeye gerek yok bence.

antremanlarını sıklaştır denge olayını hemen çöz bi süre sonra motoru düşermeyince derdin kalmaz kısa bi dönem için masraf ve endişeye gerek yok bence.

elciğin oradaki tıpa gibi yere girecek biraz daha uzun sivrice birşey parça olsa motor manet yerine elcik demiri ile yere inecek, zırt pırt her çalışmada yere bırakmamdan biraz da çalıştığım pistin yokuş aşağı bölgesindeki dönemecin sorumlu olduğunu düşünüyorum:) hoca zorluk olsun diye yolun gidişine ters istikametten o virajı dönmemi istiyor, yola çıksam diyorum öyle bir yere bu acemi halimle zor denk gelirim diye düşünüyorum, zaten yola çıksam otobanda sabahtan dümdüz yolda giderek antrenman yapıcam, pistte yokuş aşağı viraj dönmek motoru aldığıma pişma etti beni :) bazı şeyleri otomatik hale getirmeye çalışıyoruz ...

eyvallah arkadaşım, verdiğin ilk linktekinin siyahını görüntü olarak çok beğendim, takınca sırıtmaz heralde, aradığım ürün buydu, çok iyi oldu, manet kırılır yenisi alınır ama debriyaj manetim mesela ayarsız duruma geldi düşünce:) neyse fiyatları da uygunmuş, benim motorun zımbırtısı çıkar inşallah, her motora olan üniversal bir parça mı bu acaba?

eyvallah arkadaşım, verdiğin ilk linktekinin siyahını görüntü olarak çok beğendim, takınca sırıtmaz heralde, aradığım ürün buydu, çok iyi oldu, manet kırılır yenisi alınır ama debriyaj manetim mesela ayarsız duruma geldi düşünce:) neyse fiyatları da uygunmuş, benim motorun zımbırtısı çıkar inşallah, her motora olan üniversal bir parça mı bu acaba?

denge topuzları ve elcik koruma demiri bütün motorlara uyar standarttır onlar :cat:

ayrıca bu siteyede bir göz at
http://www.kaanmotor.com/urunler.php

Rica ederim.
Büyük ihtimalle uyar, ama istersen sen yine de telefonla görüşüp ürün bilgisi al.

rizoma nın elcik ve manetler için koruyucu seti var bu seneki ürün kataloğunda görmüştüm. onları araştırabilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar