- Motosikleti
- Honda CBF 150, CF Moto MT 650
- Konu Yazar
Cep telefonum işletim sistemli olanlardan.Yani içine ekstra programlar yükleyebiliyorsunuz.
Benim telefonumda "Power Car" isimli bir program var.
Kullandığınız aracın benzin harcamalarından tutun da yaptığı km ve diğer harcamalarına kadar size istatistiki bilgi verebiliyor.Sizin tek yapmanız gereken programın istediği bilgileri harcama yaptıkça girmek.
İşte ben Cbf'ime ilk aldığım benzinden bu güne kadar her benzin alışımı ve kilometresini bu programa girdim.
Benim kullanma stilime göre CBF150'nin benzin sarfiyat bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.Bu Km'nin büyük bir kısmı(tahmini 4000 km'si) uzun yol-otobanda dip gaz yapılmıştır bu arada.Şehir içi kullanım azdır yani.
Bu arada bu bilgiler 42'lik arka dişliye göredir.Artık 38'lik dişli taktığıma göre bundan sonraki istatistikler ona göre olacaktır.Yani 38'lik dişlide 42'ye oranla sarfiyatta azalma var mı o da belli olur bir süre sonra.
Bu ölçüm muhtemelen şu ana dek Honda CBF150 için yapılmış en sağlıklı benzin sarfiyat ölçümüdür.
Luxor - Honda CBF150 Benzin Sarfiyatı
Başlangıç Tarihi: 16.02.2007
Son Tarih: 06.09.2007
Toplam Gün: 202
Toplam Benzin Alımı: 26
Katedilen Mesafe: 5083 KM
Toplam Ödenen: 449.61 YTL
Toplam Alınan Benzin: 154.66 LT
Ortalama Litre Fiyatı: 2.91 YTL
Günlük Katedilen Ortalama Mesafe: 25 KM
2 Benzin Alımı Arası Ortalama Mesafe: 195 KM
2 Benzin Alımı Arası Ortalama Gün: 7
100 KM'de Ortalama Sarfiyat: 3.04 LT
Benim telefonumda "Power Car" isimli bir program var.
Kullandığınız aracın benzin harcamalarından tutun da yaptığı km ve diğer harcamalarına kadar size istatistiki bilgi verebiliyor.Sizin tek yapmanız gereken programın istediği bilgileri harcama yaptıkça girmek.
İşte ben Cbf'ime ilk aldığım benzinden bu güne kadar her benzin alışımı ve kilometresini bu programa girdim.
Benim kullanma stilime göre CBF150'nin benzin sarfiyat bilgilerini aşağıda görebilirsiniz.Bu Km'nin büyük bir kısmı(tahmini 4000 km'si) uzun yol-otobanda dip gaz yapılmıştır bu arada.Şehir içi kullanım azdır yani.
Bu arada bu bilgiler 42'lik arka dişliye göredir.Artık 38'lik dişli taktığıma göre bundan sonraki istatistikler ona göre olacaktır.Yani 38'lik dişlide 42'ye oranla sarfiyatta azalma var mı o da belli olur bir süre sonra.
Bu ölçüm muhtemelen şu ana dek Honda CBF150 için yapılmış en sağlıklı benzin sarfiyat ölçümüdür.
Luxor - Honda CBF150 Benzin Sarfiyatı
Başlangıç Tarihi: 16.02.2007
Son Tarih: 06.09.2007
Toplam Gün: 202
Toplam Benzin Alımı: 26
Katedilen Mesafe: 5083 KM
Toplam Ödenen: 449.61 YTL
Toplam Alınan Benzin: 154.66 LT
Ortalama Litre Fiyatı: 2.91 YTL
Günlük Katedilen Ortalama Mesafe: 25 KM
2 Benzin Alımı Arası Ortalama Mesafe: 195 KM
2 Benzin Alımı Arası Ortalama Gün: 7