2. Çan Motosiklet Severler Pilav Günü 10 Mayıs Pazar

Ben de bir Çanakkaleli olarak İzmirden eşimle beraber geleceğiz. Bizim konaklama sorunumuz yok neyseki..
Bu arada İstanbuldan bir arkadaşımı da kandırdım o da İstanbuldan gelecek..

Sizleride karşılıyor olacağız :) Şimdiden hayırlı yolculuk :rendeer:

Cumartesi maalesef yarım gün çalıştıgım için sabah 07.00 da olan yenikapı bandırma gemisine binemiyorum. Ögleden sonra yola çıkıp eskihisardan topçulara geçip sonra karadan çan a ulaşmayı planlıyorum, görüşmek üzere..

arkadaşlar bursa karacabeyde oturan bir çan'lı olarak o gün düşücem yollara 145 km uzağınızdayım ama beni ve ramzey'imi kimse tanımıyor ve bende kimseleri tanımıyorum inşallah beklediğim gibi olur. Görüşmek üzere

arkadaşlar bursa karacabeyde oturan bir çan'lı olarak o gün düşücem yollara 145 km uzağınızdayım ama beni ve ramzey'imi kimse tanımıyor ve bende kimseleri tanımıyorum inşallah beklediğim gibi olur. Görüşmek üzere

Ustam merak etme, bizler cumartesiden orada olacağız. Seni karşılarız orada :)

mutto arkadaşım sen o meşhur 50 cclik motorunlamı orda olacaksın:) seni ve o motorunu görmek isterim
:)

mutto arkadaşım sen o meşhur 50 cclik motorunlamı orda olacaksın:) seni ve o motorunu görmek isterim
:)
:mrgreen::mrgreen: aslında onunla gelmek istiyordum ama yüküm fazla bu sefer iki tane çadır alacağım. Birisi büyük olduğu için bizim ufaklık sıkılabilir bu durumdan :mrgreen: Gerçi hiç belli olmaz hala fikrimden caymış değilim :mrgreen:

mutto geçen yıl günübirlik gidip dönmüştün sanırım bu yıl kalacaksın fikrinden cayma güzel bir hikayen olur:) benim yükümde babam olacak :):) bende gelicem diyo adam ya:) yapma etme dedim ama :)

mutto geçen yıl günübirlik gidip dönmüştün sanırım bu yıl kalacaksın fikrinden cayma güzel bir hikayen olur:) benim yükümde babam olacak :):) bende gelicem diyo adam ya:) yapma etme dedim ama :)

yok geçen yıl çadırımıda alıp gitmiştim. Keyifli bir yolculuktu benim için. İşin güzel tarafı ise o kadar motorun arasında tek 50cc benimkiydi Çan'a gelen :mrgreen:

Bu sene ikmal bölüğü olduğum için diğer motorla geleceğim. Ama her an herşey değişebilir.
Baba oğul gelin bence sizin için hoş bir gezi olacaktır :rendeer:

Son düzenleme:
Kamplı gele bilrsem ki gönlüm ondan yana semaverimizi getiricem umarım çaycı bozulmaz:mrgreen:

Tiryaki birine çay ocağı pahalı gelir :mrgreen: en iyisi semaver birde mangal of of keyif insanıyız biz hamakta oldumu aman aman yaz tatiline erken giriş.::145::

::puro::
........Bu sene ikmal bölüğü olduğum için diğer motorla geleceğim. Ama her an herşey değişebilir....:rendeer:

Bu sene büyükçadırı sana verdik.
Büyük reis geldiğinde büyük çadır hazır olacak
Mutto çadır kuracak. Reis içine oturcak.
Gece ateş başında çay çubuk içilip
Kötü ruhlar kovuacak ateş suyu ile ateş dansı yapılacak.
Büyük çadır var. Reis var gelmek.
Büyü çadır yok. Reis yok gelmek. Mutto iyi düşünmek.

Mutto büyük motor kullanmak. Yükü büyük olmak.
ughh......:queen:

Son düzenleme:
topic cok sakin kalmış zaman yaklaşıyor;) Hani elleri Görelim :mrgreen:

Tiryaki birine çay ocağı pahalı gelir :mrgreen: en iyisi semaver birde mangal of of keyif insanıyız biz hamakta oldumu aman aman yaz tatiline erken giriş.::145::

arkadaslar bahanemiz bulgur pilavı adı altında toplanabilmek ama bulgur pilavı bahane muhim olan tum motosiklet severleri grup ve cc farkı gozetmeksizin bir araya toplayabilmek kimse km lerce uzaktan kalkıpta bi tabak pilav icin gelmez bi motor dostlugu km lerce uzaktakileride bir anda dost/arkadas kılıyor bu vesileyle arkadaslıkların daha saglam olabilmesi babında gelebilecek tum arkadasları bugun de aramızda gormek istiyoruz...

arkadaslar yanlıs anlasılmasın ama cadır alanı - cay - pilav - ayran - tatlı ve sohbetler UCRETSİZDİR alanımızda kurulan cay ocagında hic kimse sizden ucret talep etmeyecektir...

gecen sene mutto nun da misafir olarak katıldıgı ortamda detayları kendisi aktarabilir fakat bu sene mutto ve sebahattin hocam'da ev sahibi olacak :)

arkadaslar bahanemiz bulgur pilavı adı altında toplanabilmek ama bulgur pilavı bahane muhim olan tum motosiklet severleri grup ve cc farkı gozetmeksizin bir araya toplayabilmek kimse km lerce uzaktan kalkıpta bi tabak pilav icin gelmez bi motor dostlugu km lerce uzaktakileride bir anda dost/arkadas kılıyor bu vesileyle arkadaslıkların daha saglam olabilmesi babında gelebilecek tum arkadasları bugun de aramızda gormek istiyoruz...

arkadaslar yanlıs anlasılmasın ama cadır alanı - cay - pilav - ayran - tatlı ve sohbetler UCRETSİZDİR alanımızda kurulan cay ocagında hic kimse sizden ucret talep etmeyecektir...

gecen sene mutto nun da misafir olarak katıldıgı ortamda detayları kendisi aktarabilir fakat bu sene mutto ve sebahattin hocam'da ev sahibi olacak :)

ben anlamam ben pilav yemeye geliyorum. senden patatesli börek, mutto ıspanaklı börek istiyom.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar