Yeni Honda Activa

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
İnat ettiler 125lik yapmıyolar ya. 1 beygir, 1 tork bu aleti kurtarmaz. Gitmiyor da gitmiyor =(

nedense sanada da motor beğendiremiyoruz,bak inat etme gel seni kymco landıralım sat makinanı aynı fiata kymco alalım sana, gerekirse takas yaptırırız seninki ile ,yeterki sen 125 lik kymco iste

Bu kadar yenilikğe rağmen öne disk freni çok görmüşler çinde üretilen yamaha cygnuslarda bile ön fren disk çok ayıp.Tip fena değil Honda Ps 150 benzettim biraz küçük kardeşi gibi.

10yıldan sonra kasayı değiştirdiler
bir 10 yılsonrada 125cc ye çevirirler herhalde:D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
eskisinden daha güzel olmuş,albeniliği artmış...

herşeyde güzel olmuş kardeşim ama bende bi beat kullanıcısı olduum için şunu sölemeden geçemicem: JANTLAR HALEN AYNI ESKİ TENEKE KOLAY YAMULAN CANTLAR BEA..BARİ BUNA DİSK FREN FALAN YAPSAYDILAR BİDE...

eğer gövde plastikse zaten türkiyede tutmaz fakat activalar trafikte çok yavaş kalıyordu bu biraz daha yırtar gibi işi

Yeni modelde Metal alaşım bir gövde tercih edilmiş...Motosikleti şehir içi aile motosikleti Konseptinde tasarladıklarını özellikle vurgulamışlar ancak yakıt ekonomisi ve eski altyapı gözönüne alındığında ticari model izlenimi üzerinde duruyor...

Bu segment scooter'lerin şehiriçi kısa mesafe kullanıma uygun üretildiklerini düşünürsek amaca gayet uygun bir model ortaya çıkmış.Kanaatimce,orta mesafe kullanıcılarıda düşünülerek hacim ve güçte biraz arttırılmış.Tur camı gibi aksesuarlarında gayet hoş duracağı bir model ortaya çıkarmışlar.Tespitler ışığında ön freninde disk olmaması handikap gibi görünüyor fakat bence bu ağırlıktaki bir makinayı durdurmaya yetecek güçte bir kampana kullandıklarına eminim.Pek dezavantajmış gibi durmuyor bence.

jr.

nedense sanada da motor beğendiremiyoruz,bak inat etme gel seni kymco landıralım sat makinanı aynı fiata kymco alalım sana, gerekirse takas yaptırırız seninki ile ,yeterki sen 125 lik kymco iste

Hocam selam gene bulmuşun beni =). Ben büyük tekere taktım da kimko piypıl pahalı geliyo bakalım ne yapacağız?

Çok şık olmuş gerçekten.. Adamların omzuna geliyor motor ya şaka gibi :mrgreen: Uzaktan gören sanır Goldwing in scooter versiyonu :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar