bişey soracam yazın sıcakta bu people 200 e abanacaz sonuna kadar sonra nolucak :silent: ama dylana acıma bas dibine kadar yol bitene kadar gaz kesme den sonuna kadar bas
nasıl bir alaka kurduğunu anlamadım?? hayatında hiç people200 sürdünmü?
bişey soracam yazın sıcakta bu people 200 e abanacaz sonuna kadar sonra nolucak :silent: ama dylana acıma bas dibine kadar yol bitene kadar gaz kesme den sonuna kadar bas
nasıl bir alaka kurduğunu anlamadım?? hayatında hiç people200 sürdünmü?
Hemen hemen aynı ağırlıkta olup 12 beygir bir motorun 16 beygir bir motora nasıl nal toplattığını bir açıklarsanız alacak arkadaş için daha aydınlatıcı olursunuz. Biri rampa çıkarken diğeri iniyor mu? Ben people s kullanan arkadaşlarla çok yol yaptım nal felan toplamadım. Ya da nal toplamadan kasıt nedir? Büyük tekerlek ve ucuz parçaysa evet dylan nal toplar. Sürat hızlanma virajsa ben ikisinide kullandım nal toplayacak olan people dır. Seçim ihtiyaçlara göre yapılır. En iyi motor büyük teker ve ucuz parçalı olan değildir, ihtiyaca en iyi cevap veren motordur.
Hemen hemen aynı ağırlıkta olup 12 beygir bir motorun 16 beygir bir motora nasıl nal toplattığını bir açıklarsanız alacak arkadaş için daha aydınlatıcı olursunuz. Biri rampa çıkarken diğeri iniyor mu? Ben people s kullanan arkadaşlarla çok yol yaptım nal felan toplamadım. Ya da nal toplamadan kasıt nedir? Büyük tekerlek ve ucuz parçaysa evet dylan nal toplar. Sürat hızlanma virajsa ben ikisinide kullandım nal toplayacak olan people dır. Seçim ihtiyaçlara göre yapılır. En iyi motor büyük teker ve ucuz parçalı olan değildir, ihtiyaca en iyi cevap veren motordur.
sıcakta uzun yolda otobanda daylanın ufak tekerleri ile çukurlara düşücem diye yollarda kusra bakma, korkulu anlar yaşamak istemem, ayrıca kamyonlarada meze olmak istemem , ayrıca şunu da bilmeni isterim kymco people s 200 ile istersen son gaz on gün devam et hararet nedir bilmez çekiş düşmez, gittikçe motorun performasyonu dahada artar. emin ol senin daylana yolda nal toplatır... kymco people ile lütfen daylanı kıyaslamaya kalkma people ona on çeker,işin dogrusuda bu
Dostum her zaman beklerim.Demek Dylan'a nal toplatır.Senin altındaki motor Kymco 12 hp'lik şehir içi scooteri.Dylan ise bir HONDA ve 16 hp su soğutmalı.Bunlara rağmen hala Kymco dersen sana söylenecek laf bulamam arkadaşım...sıcakta uzun yolda otobanda daylanın ufak tekerleri ile çukurlara düşücem diye yollarda kusra bakma, korkulu anlar yaşamak istemem, ayrıca kamyonlarada meze olmak istemem , ayrıca şunu da bilmeni isterim kymco people s 200 ile istersen son gaz on gün devam et hararet nedir bilmez çekiş düşmez, gittikçe motorun performasyonu dahada artar. emin ol senin daylana yolda nal toplatır... kymco people ile lütfen daylanı kıyaslamaya kalkma people ona on çeker,işin dogrusuda bu
Son kararım PİAGGİO Carnaby 200 alırsam ondan alırım![]()
derdim dylanla people'ı kapıştırmak değil.bu başlıktada başlamış hiç işim olmaz.sitede başka topiclerde de rastladım bu kapışmaya bi anlamda veremiyorum.fikrimi söylerim geçerim:wiinkk: ama siz bilmediğiniz bir konu hakkında yanlış yorum yapmışsınız.motorumla haftasonları grupça minimum 200 300 kmlik geziler yapıyoruz.tek başıma uzun yol yapmışlığım var.uzunyolda tek sıkıntı kymconun deposunun ufak olması.yani ben 150kmde bir benzinliğe uğrucam depoyu fullucem.bmw 650gs benden az yakıyorr: onun haricinde 120 km hıza ulaşıyor normal rüzgarsız yolda oda sıkıyor insanı tabi uzun yolda enazından yol müsait olunca 150 160 gören bir motor istiyorsunuz ama bu 600cc altı hermotor için geçerli bir kaide.
yalnız şunu belirtmek isterim benim kymco 200S people fabrikasyon özel modifiyelidir.. yani şunu söylüyeyim 20 hp gücünde ayrıca torku çok yüksek bende özel modifiyeli olduğunu bilmiyordum usta bakım yaptığında farkına vardı piston silindir ve ekzosun diyerlerinden daha büyük oldugunu söyledii daha önce aldıgım arkadaşda söylemişti ama pek inanmamıştım, meğerse dogruymuş bende zaten bundan dolayı daylana nal toplattığını yazmıştım.