- Konu Yazar
Kuzenimin daveti üzerine 17 Nisan Cuma sabahı İzmir'den Bodrum'a yola çıktım. Gidiş geliş toplamda 732 km yol yaptım. Giderken Söke Ovası'nı gelirken de Bafa Gölü yoluna hiç girmeden ara yolları kullandım. İki tekerci dostlarla paylaşmak istedim:
Otoyoldan devam edip Bodrum yoluna saptım.
Söke'ye çıkar çıkmaz anayoldan saptım. Güllübahçe. (Miletos-Priene)
Güllübahçe köyünde terkedilmiş bir kilise. (Köyde yaşayanlar hala farkında değil.)
Miletos (Milet)
Hava nefisti. Devam edip Didim'e geldim.
Didim'deki - Apollon Tapınağı. Görenler bilir, görülmesi gereken yerlerden birisi.
Yola devam ettim Bafa Gölü'ne geldim. Kendime bir ödül; dolu bir bardak ayran.
Eurosmos
Eurosmos
2500 yıl önce yaşamış uygarlığın kalıntıları. Çok etkileyici. Bodrum'a doğru Milas Selimiye'yi geçer geçmez sol tarafta görülmesi gereken ender yerlerden birisi...
2 gün boyunca konuk olacağım tekne. (24 metre)
Sahilden Bodrum kalesi görüntüsü.
Satranç tahtasındaki kale.
Demirlemiş Bodrum guleti. (Benim değil)
Torunuyla beraber mutlu bir enişte. (Erol Koçan - Gökhan Özdoğan (enişte) - torun Beren)
Turgutreis'e giriş harika.
Turgutreis'te çay zamanı.
Çay zamanı.
Bodrum-Gümüşlük süper.
Göltürkbükü, sosyeteyi bekliyor. Şu anda bedava. Ama kimse yok.
Manzaraya yorumu siz yapın. Bu kısmın neresinde olmak istersiniz... Balıkçı mı, motorcu mu? (Fotoğrafı çeken motorcu)
Bodrum Kalesi'nin altında kahvaltı yaparken iki motorcu da yanıma geldi. İstanbul'dan haftasonu için gelmişler. Endurocu arkadaş Cenker ve arkadaşı. İstanbul'a dönüyorlardı. Tanıştık, sohbet çay derken onları yolcu ettikten sonra ben de İzmir'e doğru hareket ettim. Pazar sabahı saat 08.30...
Bodrum'dan dönüşte Milas'a gelmeden az önce bu tabelanın altından girdim. Doğa, manzara, yalnızlık. Hepsi vardı. Bu yolda resim çekemedim, çünkü yol çok zevkliydi.
Iasos'un kalıntıları... Daha çok var.
Umarım beğendiniz.
Otoyoldan devam edip Bodrum yoluna saptım.
Söke'ye çıkar çıkmaz anayoldan saptım. Güllübahçe. (Miletos-Priene)
Güllübahçe köyünde terkedilmiş bir kilise. (Köyde yaşayanlar hala farkında değil.)
Miletos (Milet)
Hava nefisti. Devam edip Didim'e geldim.
Didim'deki - Apollon Tapınağı. Görenler bilir, görülmesi gereken yerlerden birisi.
Yola devam ettim Bafa Gölü'ne geldim. Kendime bir ödül; dolu bir bardak ayran.
Eurosmos
Eurosmos
2500 yıl önce yaşamış uygarlığın kalıntıları. Çok etkileyici. Bodrum'a doğru Milas Selimiye'yi geçer geçmez sol tarafta görülmesi gereken ender yerlerden birisi...
2 gün boyunca konuk olacağım tekne. (24 metre)
Sahilden Bodrum kalesi görüntüsü.
Satranç tahtasındaki kale.
Demirlemiş Bodrum guleti. (Benim değil)
Torunuyla beraber mutlu bir enişte. (Erol Koçan - Gökhan Özdoğan (enişte) - torun Beren)
Turgutreis'e giriş harika.
Turgutreis'te çay zamanı.
Çay zamanı.
Bodrum-Gümüşlük süper.
Göltürkbükü, sosyeteyi bekliyor. Şu anda bedava. Ama kimse yok.
Manzaraya yorumu siz yapın. Bu kısmın neresinde olmak istersiniz... Balıkçı mı, motorcu mu? (Fotoğrafı çeken motorcu)
Bodrum Kalesi'nin altında kahvaltı yaparken iki motorcu da yanıma geldi. İstanbul'dan haftasonu için gelmişler. Endurocu arkadaş Cenker ve arkadaşı. İstanbul'a dönüyorlardı. Tanıştık, sohbet çay derken onları yolcu ettikten sonra ben de İzmir'e doğru hareket ettim. Pazar sabahı saat 08.30...
Bodrum'dan dönüşte Milas'a gelmeden az önce bu tabelanın altından girdim. Doğa, manzara, yalnızlık. Hepsi vardı. Bu yolda resim çekemedim, çünkü yol çok zevkliydi.
Iasos'un kalıntıları... Daha çok var.
Umarım beğendiniz.
Son düzenleme: