Honda Dylan almayı düşünüyorum,kafamda bazı soru işaretleri var

Kendi motorumu satmayı düşünüp 0 Dylan almayı düşünüyorum bazı arkadaşlar dediki Dylanın üretimi durduruldu onun yerine ps150 cıktı dedi,ps150ninde şekli hoşuma gitmiyor yoksa donanımı cok güzel.Birde yağ yakma sorunu var dedi bir kaç kişi benim kafam iyice karıstı:silent:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
markası honda olan tuvalet ibriği bile bulsan al,bişi olmaz.
japona devam.

CBA

kardeş doğru söylüyorlar 0 km dylan kalmadı ama 2. el çok temizleri var,,Ayrıca üretimi durmadı bitek TR ye gelişi durdu diye biliyorum ben..

markası honda olan tuvalet ibriği bile bulsan al,bişi olmaz.
japona devam. bu söze katılmıyorum hep japon aldım şimdiye kadar. ama her birinde sorunlar var hele cbf 250 varken motorculuktan soğuyordum az kalsın honda artık eskisi gibi degil 1000 rr lar bile yağ yakıyor.

dylan sıfırı türkiyede bir senedir yok ama ikinci elleri de çok iyi.psi150 istiyormusunuz tam anlamadım ama şekli hoşuma gitmedi demişsiniz.dylan efsanedir kendi segmentinde temiz ikinci el bulursanız kaçırmayın derim ki temiz ikinci el birsürü var.

benim ilk motosikletimdi kendisi,arka freni biraz kötüydü,çok seri bir alettir,11 bin km yaptım,iki kişiyle gücü falan baya iyidir.sınıfının en güçlüsüdür.yağ mağ sorun olmadı bendeyken.al derim..

İkinci elide olsa al hocam o motor yolda karda kışta bırakmaz motordur..Yağ yakacağını sanmıyorum o motorun..

İlla sıfır alıcam dersen ps'ye o kadar para verme derim 250'lik bir makine düşün.

Boş yere aklına sorun takılmasın. Hiç düşünmeden Dylan al.
Satarkende zarar etmezsin. Hiç bir sorun yaşamayacağın gibi bu motora binmeden de ne demek istediğimizi anlayamazsın.

hocam İstanbulda olsaydın benimkini tavsiye ederdim, 7000 km de satılık:)

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bence daylan alacağına, aynı fiata daylana nal toplattıracak, 16 cantı olan tekerleri büyük olan kymco people S 200 al rahata kavuş derim.. kymco yu kullanan kime sorarsan sor on numara der.. ayrıca peoples 200 olarak geçiyor ama 163 cc motoru, çok seri hem şehir içi, hem şehir dışındada rahatlıkla kullanırsın. hem ufak hem seri , trafik sıkışıklığında her yerden geçer avantajlı yakıtı az 240 km de 6.8 lt benzin yakıyor, saglam makina işçilik on numara ön çift far ampülü arka stop neon yuvarlak çok şık karar senin

Son düzenleme:
ILLAKI sıfır ıstıyorsan ya ps 150 alıcaksın,yada baska model arayacaksın

Motosikleti
Sym symphony ST 200i
bence, kim nederse desin, avantajlı olan 16 cantlı KYMCO PEOPLE S 200 DEN ŞAŞMA ekonomik sorunsuz, saglam, evladiyelik parça bol vede hesaplı daha ne olsun ki arkadaşlar, kızmayın ama çoğu motorun aynısının yeni modeli çıkmıyorsa o model tutulmamıştır demektir, tutulan mal illaki çıkar, sadece birkaç kişi nin aynı modeli tutması hiç bir şey ifade etmez,mühüm olan çoğunlugun tutması talep etmesi

dylan ii dir..al cayır cayır bin ..150 cc 16 hp yanılmıyorsam...yani uzun lafın kısası güzel motor yarı yolda bırakmaz.

bence daylan alacağına, aynı fiata daylana nal toplattıracak, 16 cantı olan tekerleri büyük olan kymco people S 200 al rahata kavuş derim.. kymco yu kullanan kime sorarsan sor on numara der.. ayrıca peoples 200 olarak geçiyor ama 163 cc motoru, çok seri hem şehir içi, hem şehir dışındada rahatlıkla kullanırsın. hem ufak hem seri , trafik sıkışıklığında her yerden geçer avantajlı yakıtı az 240 km de 6.8 lt benzin yakıyor, saglam makina işçilik on numara ön çift far ampülü arka stop neon yuvarlak çok şık karar senin

hadi ya benim kymco neden 100kmde 5litreyi bitiriyor:cherry: direk katalog değerlerine bakmışsın hocam:farao: people'i bukadar pazarlamana bozuldum boşver bize özel kalsın dylan gibi heryerde görürsem satarım zaten:queen: diğer söylediklerinin eksiği var fazlası yok.

bişey soracam yazın sıcakta bu people 200 e abanacaz sonuna kadar sonra nolucak :silent: ama dylana acıma bas dibine kadar yol bitene kadar gaz kesme den sonuna kadar bas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar