ben kendim le barışık bir adamım benim kelim benden başka her kezi geriyo
:queen::queen:
abim görmesin, gerçi aynaya bakmaması lazım ama:rendeer:
ben kendim le barışık bir adamım benim kelim benden başka her kezi geriyo![]()
slm millet
Gürkan abinin olduğu belli oluyormu ????
Abi kusura bakma ben hell ( Cem in fotosu diye yollamıştım )![]()
Gürkan abinin olduğu belli oluyormu ????
Abi kusura bakma ben hell ( Cem in fotosu diye yollamıştım )![]()
arkadaslar hersey ıcın cok sagolun kısmetse bende sızı bu cumartesı evımde agırlamak ısterım aksam bu arada benı tanımıyanlar ıcın soyle bı hatırlatma yapayım ben taytıs [şerif] in arkadasıyım tekrar hersey ıcın sağolun....
arkadaslar hersey ıcın cok sagolun kısmetse bende sızı bu cumartesı evımde agırlamak ısterım aksam bu arada benı tanımıyanlar ıcın soyle bı hatırlatma yapayım ben taytıs [şerif] in arkadasıyım tekrar hersey ıcın sağolun....
ben kendim le barışık bir adamım benim kelim benden başka her kezi geriyo![]()
slm arkadaşlar dünkü gezi güzeldi benim mangalda güzel oldu ama dimi he he neyse valla benim arkadaşın [özdeş] evi 4. katta ev küçük ama sıkışırız artık:cat:
arkadaşım öncelikle hoşgeldinbu c.tesi sanıyorum emre terasta mangal yada onun gibi bişey için bir buluşma planlıyordu... :silent:
ne demek canım benim ayıpsın...
sen artık sadece şerifin arkadaşı değilsin....
benim evden küçükmü len...
terasta mangal offffffffffffff.....
slm arkadaşlar dünkü gezi güzeldi benim mangalda güzel oldu ama dimi he he neyse valla benim arkadaşın [özdeş] evi 4. katta ev küçük ama sıkışırız artık:cat:
abi karizmamızı kıskanıyorlar,
şitttt bize bakın geleceğinizi görün kel adayları:queen::queen:
arkadaşım öncelikle hoşgeldinbu c.tesi sanıyorum emre terasta mangal yada onun gibi bişey için bir buluşma planlıyordu... :silent:
abi karizmamızı kıskanıyorlar,
şitttt bize bakın geleceğinizi görün kel adayları:queen::queen:
sizin evde edirne cıkışta falan degil dimi:queen:
onlarda kessin abi saçları ne var yani dimi:wiinkk::queen:
hoşgeldin özdeş kısmetse geliriz :wiinkk: :rendeer:
eline saglık şerif teşekkürler herşey için :rendeer:
keller karizmatik olur sözünü seda bacımda tescillemişti (seda sayan) yalancı durumuna düşürmemek lazım dimi :queen:
nankörsün abicim sen ta ümraniyelere gider sokakta kalırsın laf etmezsin ben evime aldım seni hala nankörlük yapıyosun...
::biggrinn::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:::haapppy:nankörsün abicim sen ta ümraniyelere gider sokakta kalırsın laf etmezsin ben evime aldım seni hala nankörlük yapıyosun...
nankörsün abicim sen ta ümraniyelere gider sokakta kalırsın laf etmezsin ben evime aldım seni hala nankörlük yapıyosun...
kadın anlamış işte konuşturma beni yerim dar:queen: