tekteker ARİF misafirimizdi

kendine okadar güveniyorsun yaniii :)

korkunun ecele faydası varmı ki?

bugüne kadar ciddi manada bi kere çok korktum....
oda ehliyet kursumuzun hocasıyla yaptıgım kısacık yolculuktaydı :p
ybr 125 vardı hocada... bende ne kask ne başka bişey okadar gaza geldiki saçmaladıgının farkında değildi eve gidene kadar bildiğim bütün duaları okudum... :queen:

abi cadı bu...
yolda apaçilik yaparken kaskı çıkarıp telefonla konuşuyo bu...
ne dese dorudur yani...

böle uluorta söleme kötü örnek olmıyalım :queen:

karadan bakınca kolay gelir gazı açtınmı çığlık atarlar:queen:

kim o çıglık atan biz tanıyomuyuz :p

sen gazı aç cadı arkadan sana bas selçuk bas demezse bende bişi bilmiyom...

ee tabi tanıyanın hali başka oluyo :cherry:

abi cadı bu...
yolda apaçilik yaparken kaskı çıkarıp telefonla konuşuyo bu...
ne dese dorudur yani...

Cem bugüne kadar kime artçı olmuş bu önemli tabiii :)
gerçekten böyle birini gördüm ama bi arkadaşımızın artçısı vardı 300 km hızla tempo tuttuğumuz yolda artçısı halinden gayet memnundu.halbuki arkada oturan rüzgarı daha çok alır. eğer cadı da böyleyse diyecek lafım yok.
aksiyona nekadar dayanır onu bilemem tabi (gidiş geliş yolda)

gerçekten böyle birini gördüm ama bi arkadaşımızın artçısı vardı 300 km hızla tempo tuttuğumuz yolda artçısı halinden gayet memnundu.halbuki arkada oturan rüzgarı daha çok alır. eğer cadı da böyleyse diyecek lafım yok.

ölümden öte köy yok hocammm :bounce: :cherry:

scooterada ss ede defalarca artcı oldum tekerdede gittim hızda yaptım
motosikletten çok kullanan önemli dedigim gibi ybr de hayatımın en korkunç yolculugunu geçirdim... :p

abi gidiş geliş yolda aksiyona belki dayanmaz ama topspedden kilitten korkmaz...
rüzgara gelince ufak tefek olduğundan rüzgar yemez...
ben dün kemali gördüm artçı dediğin öle olucak adam topcas gibi duruyo ne depoya yatıyo ne sürücüden tutuyo öle dikiliyo ellerini dizine falan koyuyo makina gsxr1000 k7

yok be nereye dayanacak, ben cumartesi k7 le ikitelli çorlu arası gazladım kınalıdan sonra çorlu ve tekrar kınalı arası 290 altına inmedim dayak yemiş gibiyim boynum hala ağrıyor

abi gidiş geliş yolda aksiyona belki dayanmaz ama topspedden kilitten korkmaz...
rüzgara gelince ufak tefek olduğundan rüzgar yemez...
ben dün kemali gördüm artçı dediğin öle olucak adam topcas gibi duruyo ne depoya yatıyo ne sürücüden tutuyo öle dikiliyo ellerini dizine falan koyuyo makina gsxr1000 k7

sen öyle san, peşinizden gazı açınca tekere aldı kedi gibi yapıştı arkadan allahtan hızlı gidiyorda makine göremiyorlar yoksa yanlış düşünecekler:p:queen:

Son düzenleme:
şefkati abi perşembe akşamı tükkandayız senide bekleriz...
selçuk seni zaten yazdım...

yok be nereye dayanacak, ben cumartesi k7 le ikitelli çorlu arası gazladım kınalıdan sonra çorlu ve tekrar kınalı arası 290 altına inmedim dayak yemiş gibiyim boynum hala ağrıyor

sen öyle san, peşinizden gazı açınca tekere aldı kedi gibi yapıştı arkadan allahtan hızlı gidiyorda makine göremiyorlar yoksa yanlış düşünecekler:p:queen:

K7 de yürür maşallah . gitmem demez yaniiii ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar