ya olum o olay bomba kekolar bizi yiceklerdi az kalsın...
o değilde biz elemanın üztüne yürüyoz turgayla kardeşi makinadan inmediler bile...:farao:
arkamdaki denyo indimide ben ineyim olm delirtme adamı :$
ya olum o olay bomba kekolar bizi yiceklerdi az kalsın...
o değilde biz elemanın üztüne yürüyoz turgayla kardeşi makinadan inmediler bile...:farao:
hhay turgay abin tepelesin seni emii
arkadaşlar 600 f mi geçti göremedim![]()
tabi tabiii.. benim saf aşkım da güya adama kafa atıcak kaskı çıkarıyor yahu ne uğraşıyosun kaskla atsana... :queen: :queen: :queen:
ya bırak abi bu işleri...
apaçilik ruhunuza işlemiş...
banucum tebrik ederim en akıllı lafı sen ettin valla direk girsene birisinden bişi olsa yada karşıdan hemencek biraderide atacam motorla gircem amadama ama baktım adam 5 kişi olduğumuzu anlayınca döneklik yaptı hıyarağası![]()
kaç kaç ama o bulur seni merak etme :queen: Ayrıca abi fena takık o konuya açmıyorum artık fena bozulmuş sinir olmuş tahminimce kız turgay abi nin yanında die lafta sokamamış içinde kalmış ya ondan fena yaniii.... :mrgreen:
resimelrin hepsi bu kadar mı len....
yaw sorma valla diyecek laf bulamadım binmişim motora hadi gidiyoz atışıyolar susdum kafamı yere eğdim resmen sus dedim sadece yani edaya allahdan emre gitti ordan yoksa cıngar çıkcakdı
peki turgayın bu gün bayram olum diyip oynaması nasıldı...
ya bırak abi bu işleri...
apaçilik ruhunuza işlemiş...
cem sucukların tadı da çok iyidi sağol kardeşim:rendeer:
seni mt gezilerinde ekonomi,yiyecek ve içecekten sorumlu tutmak lazım![]()
olum biz banuyu tuttuk sinirden gene yanakları al al olmuştu...
yaw sorma valla diyecek laf bulamadım binmişim motora hadi gidiyoz atışıyolar susdum kafamı yere eğdim resmen sus dedim sadece yani edaya allahdan emre gitti ordan yoksa cıngar çıkcakdı
kanka allahtan dün sucukları gördülerde olay çıkarmadılar...
ben onu ekonomi bakanı yapacam bidahaki seçimde![]()
yanaklarım sinirden kızarmıyooooo... :cyclopsan :mrgreen: :mrgreen:
çıngar çıksaydı yolunan taraf biz olmazdık yanii... :wiinkk: :cherry: :cherry: :cherry: ayrıca sen dua et ben o esnada yanınızda değildim... :cat:
bu mevzu derin canım o yüzden hiç açmıyoruz :wiinkk: sucuk falan hikaye yani :queen: :queen: :queen:
kanka senin bu gün bayram diyip oynayışın aklıma geldi gülmekten koltuktan düşüyodum...:queen::queen::queen:
abi bu apaçilik te ne oluyo :queen: