tekteker ARİF misafirimizdi

selam söyle abine, o hayabusanın orj.ekzoslarını kardeşimi gönderip ben almıştım inşallah tanışmak üzere:cat::rendeer:

gökan sen deli maviliye (kemal)çok takılıyon her halde, sizi tekerciler sizi:p

evet hatırladım . sizinle telefonda görüşmüştük ozaman .kardeşiniz gelip almıştı
hayabusa için birçok malzeme var elimizde . bizim motordan söktüğümüz orjinal parçaları ;)

Son düzenleme:
ama sen garajı görsen böyle söylemezdin
yemek ziyafetlerini genelde orada yapıyoruz .sadece motor dekorları olan bir mekan orası. muhabbet ve atmosferi çok iyidir

evet hatırladım . sizinle telefonda görüşmüştük ozaman .kardeşiniz gelip almıştı
hayabusa için birçok malzeme var elimizde . bizim motordan söktüğümüz orjinal parçaları ;)

inşallah parça lazım olursa rahatsız ederim, ayrıca geçen sene hayabusayı bitirdik çok sade ve şık oldu hazin bir kaza sonrasında perte çıktı,
şimdi bir abimde var hayabusa orj. 5.000 km. 99 model yatıp kalkıp yalvarıyorum sat diye bakalım olursa çok farklı bir model var aklımda onu tasarlıyorum. inşallah bir gün çamlık restoranda karşılaşırız sizin yoreye doğru gazladıkmı mutlaka çamlığa giriyoruz.:cat:

inşallah parça lazım olursa rahatsız ederim, ayrıca geçen sene hayabusayı bitirdik çok sade ve şık oldu hazin bir kaza sonrasında perte çıktı,
şimdi bir abimde var hayabusa orj. 5.000 km. 99 model yatıp kalkıp yalvarıyorum sat diye bakalım olursa çok farklı bir model var aklımda onu tasarlıyorum. inşallah bir gün çamlık restoranda karşılaşırız sizin yoreye doğru gazladıkmı mutlaka çamlığa giriyoruz.:cat:

çamlık zaten cok yakın bize . istanbullu motorcularında uğrak yeridir ;)
geleceğin zaman haber vermen yeterli. pm atarsın

ama sen garajı görsen böyle söylemezdin
yemek ziyafetlerini genelde orada yapıyoruz .sadece motor dekorları olan bir mekan orası. muhabbet ve atmosferi çok iyidir

dekor iştah açıcıymış peki madem garajda oturalım :p

sizemi gelelim ay çok naziksin madem ısrar ettin seni kırıcak değiliz geliriz tabi :queen:

dekor iştah açıcıymış peki madem garajda oturalım :p

sizemi gelelim ay çok naziksin madem ısrar ettin seni kırıcak değiliz geliriz tabi :queen:

cadı kardeşim, götürürüm tabii ama motosiklette artçı olarak ilk emniyet kemerini takan sen olursun:queen::queen::queen:

deli pembeliydi o eskiden, nikahlımdı ayrıldık :p

:queen::queen::queen:

geçen kardeşim sizin otarafta kalmış yardımcı olmuşsun teşekkür ederim:rendeer:

Son düzenleme:
cadı kardeşim, götürürüm tabii ama motosiklette artçı olarak ilk emniyet kemerini takan sen olursun:queen::queen::queen:

:queen::queen::queen:

geçen kardeşim sizin otarafta kalmış yardımcı olmuşsun teşekkür ederim:rendeer:

kemalde makina topcase gibi duruyo hiç ruh yok tık yok....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar