Honda Honda CB 600F Hornet

Make Model : Honda CB 600F Hornet

Year : 2007

Engine : Liquid cooled, four stroke, parallel twin cylinder, DOHC, 4 valves per cylinder.

Capacity : 599

Bore x Stroke : 67 x 42,5 mm

Compression Ratio : 12.0:1

Ignition / Starting : / electric

Max Power : 102 hp 75 kW @ 12000 rpm

Max Torque : 6.5 m-kg 63.5 Nm @ 10500 rpm

Transmission / Drive : 6 Speed / chain

Front Brakes : 2x 296mm discs 2 piston caliper

Rear Brakes : Single 250mm disc 1 piston caliper

Seat Height : 800 mm

Dry-Weight / Wet-weight : 173 kg / 177 kg ABS

Fuel Capacity : 19 Litres

Tanıtım videosu için : http://www.youtube.com/watch?v=y0cKvEpNvWo&eurl=

Bence egzozunu biraz R6'ya benzetmişler ...

[YT]y0cKvEpNvWo&eurl=[/YT]

Evet videoyu düzeltiyim dedim..:wiinkk:

Renk süpeer.....

hondahornet600073jb2.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Modeli açıkçası beni mest ediyor.

Şimdi mesajlarımı okuyan bri çok kişi, bu aptak her modele böyle diyor diyecek,
:) Ducatiye benzetiyorum bunları ondandır :)

çok güzel bir makinaya benziyor ama bu tarz bir şeyde transalp olsa daha mükemmel olurdu sanırım

Aksesuarları

Yan kanatlar (radiator cover- favorim):
hornet6002007airscops.jpg

Alt sakal:

hornet2007bellypan.jpg
GSGBellyPanHornet600Right.jpg
TCPBellyPan59906.jpg
TCPBellyPan07-08Hornet600.jpg

Kuyruk modifiyeleri:
hornet2007undertray.jpg
ETCACB600_07-.jpg

Bunlar da öncam örnekleri:
(İlki orjinal)
fly-screen_medium45905_83eb.jpg
TCPForkFairing07-08Hornet600.jpg
JMVTFCB600_07-.jpg
ETSVCB600_07-.jpg
hornet2007screen.jpg

Bu da Mono kapak mı ne diyorlar ne hikmetse işte.
(Orjinal)
rear-seat-cowl-y-200p_medium45778_b6d1.jpg

Bu sakallı, arka çamurluklu, ön camlı, radyatör kapatıcılı grup çalışması :p
TCPHornet60007-08.jpg

Benim gözüm bunda kaldı ama:

Bu yan kanatlar, bu sakal, arkaya bir orjinal monokapak ve orjinal renk arka çamurluk. Böyle olursa naketlıktan çıkmış oluyor ama bunları motorda düşününce bana bir şeyler oluyor::shifty2:

Benim gözüm bunda kaldı ama:

Bu yan kanatlar, bu sakal, arkaya bir orjinal monokapak ve orjinal renk arka çamurluk. Böyle olursa naketlıktan çıkmış oluyor ama bunları motorda düşününce bana bir şeyler oluyor::shifty2:

sakin sakin bişe olmasın sana :p ama radyatörün kenarlarındaki kapatıcalar hakkaten çok hoş olmuşlar benimde hoşuma gitti yani :cat:

bunca aksesuarı takıp çıplaklığını örteceksek zaten gidip SuperSport almak daha mantıklı!.. Bu kadar ahlaklı olmaya gerek yok! Ben çıplak severim! ::139::

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
İleride almayı düşündüğüm tek motosiklet.102 hp gücü ile sınıfının birincisi.:cat:

sakin sakin bişe olmasın sana :p ama radyatörün kenarlarındaki kapatıcalar hakkaten çok hoş olmuşlar benimde hoşuma gitti yani :cat:

Acil para bulmam lazım yoksa olacak :p. Bu aksesuarlar iyi para ediyor yahu.. Motoru satarken de motora hiç bir değer kazandırmayacak biliyorum, hatta elimde bile patlayabilir ama çook güzeller.::xtongue:

bunca aksesuarı takıp çıplaklığını örteceksek zaten gidip SuperSport almak daha mantıklı!.. Bu kadar ahlaklı olmaya gerek yok! Ben çıplak severim! ::139::

Annem çıplak motor kullanmama izin vermedi. :p

Ama şimdi öncam şart. (Eğer gerçekten rüzgar konusunda biraz bile işe yarıyorsa)
Mono kapak desen lazım çünkü abi beni de giderken şuraya atıcer olaylarını sevmem çünü artçı sevmem kendi hayatım dışında ekstra bir sorumluluk sevmem...
Arka çamurlukta şart. Motorda arka çamurluğun "a"!sı yok. Sudan geçtimi yıkanmış gibi çıkarsın, hele yağmurlu zamanları hiç düşünemiyorum.

Sakal da alt parçaları çizik çüzük durumlarından korumak için diye mazerek uydursak:mrgreen:
Olmaz mı? :p

Yan kanatlar da "paran varsa yanında bulunsun" görsellik kısmısı. :)

Son düzenleme:
honda cb600f hornet sahibi olarak bu aksesuarları nerden bulabilirim?:) aralarında cok hosuma gidenler var ancak bunlar orjinal aksesuar degil galiba. bulunmuyor:(

honda cb600f hornet sahibi olarak bu aksesuarları nerden bulabilirim?:) aralarında cok hosuma gidenler var ancak bunlar orjinal aksesuar degil galiba. bulunmuyor:(

Aaa Ordu, benim eski Hornet'te yolcusu oldu geçen sene.:p

Bu aksesuarların çoğunu türkiyede bulamazsınız, ki Hornet gibi piyasası çok kıt olan bir motor için aksesuar bulmak daha da zor burada.

Türkiye için orjinal aksesuar listesi " burada " mevcut.

Onun dışında gavuristanda Hornet için "Special Edition Kit" adı altında satılan bir kaç ekstra ürün de var.

İçeriği:

Kadifemsi şirin eşşek arılı sele:
res.aspx

Sadece üstteki selenin üzerine takılabilen mono kapak:
res.aspx

Motora eşşek arısı görünümü veren kılıf
i.aspx

Bunlardan başka da ekstra orjinal parça bulunmuyor.
Radyatör kanatları ve alt sakal orjinal değil ama motoru harika gösteriyor...

morrigan senin hornet yanlış anlamadıysam orduya satıldı? korkarım benim hornet senin hornet:p

eylül gibi istanbuldan almıştık. sahibide bi bayandı:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:31 ----------

ha zaten honda.com.tr yi arastırmıştım aksesuar için. çamurluk ve arka koltuk kaplamasından başka bişi yok. dedigin gibi cok yaygın olmayan modellerin aksesuarını bulmak coook zor. egsoz arastırdım baya belirledigim 1-2 marka vardı. arrow ve leovince. türkiyede honda için varsa 600rr ve 1000rr baska model için yok. en sonunda amerikada bulduk bi yerde leovince gp style. bakalım gelicek inşallah. ucuz oaralarda ama yol masrafı ve gümrük yine kabarıyor hesap baya:)

Neyse amacım zaten 1 sene sora falan tam tarzımı belirleyip on göre tutulan bi model alıcam. ya racing ya da cruiser:)

Benim o benim benimm::fool::

Ya hornette hala gözüm var açıkçası, ama nazarım değmez merak etmeyin.
Zaten zar zor teslim ettim hornetide duygusal anlar yaşadım.
Yeni motor alacaktım güzel bir fırsat vardı kaçırmayayım dedim onu ama gözüm de arkada kaldı hani.:mrgreen:

İstanbul'da motoru teslim ettiğim beyefendi de sanırım arkadaşınız. Motoru teslim ettikten sonra eşimle bir çayını içip sohbette ettik işyerinde. Böyle güzel birini tanımamıza vesile olduğunuz için teşekkürler.:cat:

Telefonda pazarlık için başından beri konuşan siz değildiniz sanırsam, honda ordu bayiinden biriydi. Aman aman günlerce kabuslarıma girdi abi sağolsun, böyle pazarlık mı yapılır kardeşim düşman başına valla.:queen: Bir kaç kez telefonun terden kulağıma yapıştığını hissettim, sonra dayanamayıp bir arkadaşla muhattap ettim valla yoksa kriz geçiriyordum.::146::

He eğer o siz iseniz hörmetler. :p

Egzos çok güzel bu arada güle güle kullanın.

Sadece arrow ve leo vince yok yahu. Two brothers, Laser, MIVV vs. falan vardır daha.

Eşim yeni egzos getirtmişti ebay'den, gümrük vergisi %10 iken %20'ye çıkartılmış haberiniz olsun. Bize güzel süpriz oldu:p

haha tesadüfe bak. tanıstıgımıza sevindim:)

öncelikle hayır telde konustugunuz ben degildim. ordu hondanın sahibi idi:p istanbulda ki beyefendi de onun arkadası ben henüz tanısamadım ama cok emeği geçti gerçekten bana. ona güzel bir alem sözüm var orduya gelince:cherry:

Motora gelince cok begeniyorum hornetı. dedigim gibi biraz aksesuarda yaptım. ön cam, koruma demiri , lastiklere sarı şerit:) egsoz da gelince takar bi resmini yollarım size. belkide bi movie yapar dinletirim sesini:p

valla egzos gelsinde gümrügü falan umrumda degil.

Ancaak şöyle bi durum var. horneta özellikle alıştıktan ve gaza biraz daha yüklendikten sonra kesmeyecek beni gibi geliyor. yüksek hızlarda rüzgar etkisi cok hem sizin üzerinizde hemde motoru cok etkiliyor. aklım racinge kayıyor ancak kendimi frenlemem lazım o nedenle nasip olursa sonbaharda cruiser alabilirim:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar