Mondial 100 KM mi 100 URT mi?

Bu iki motoru karşılaştırdığımız zaman özellik bakımından hangisi daha iyi performans sergiler ve ikisini karşılaştırınca yakıt tüketiminde çok fark var mı?

Mesela anladığım kadarı ile urt nin soğutma sistemi daha iyi yani geç şişer.

Not : Görünüş benim için önemli değil.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:) sonunda sana bir şeyler gösterebildiğime sevindim :)

ama dediğim gibi.. 2008 modeli vermeye kalkarlarsa iyi bir indirim al. eğer indirim yapmayıp 2009 model yerine 2008 vermeye kalkarlarsa sakın ofsayta düşme..

:) sonunda sana bir şeyler gösterebildiğime sevindim :)

ama dediğim gibi.. 2008 modeli vermeye kalkarlarsa iyi bir indirim al. eğer indirim yapmayıp 2009 model yerine 2008 vermeye kalkarlarsa sakın ofsayta düşme..

Yahu Allah razı olsun burada yardımcı olan herkesten de şu son soruma da yanıt alayım sonra gidip en geç perşembe motorumu alayım :cherry:

sogutma demişsin,

urt modeli scooter tarzı oldugu için, motosikletin motoru hava akımından uzak kalacagı bir noktaya konumlandırılmıştır. bu yüzden sag taraftan ufak bir fanla motor bloguna hava saglanması gerekmektedir. km ise cup tarzında bir motosiklet olduğu üzere, kısmen açıkta bir motora sahiptir. dolayısıyla hava akımına uzak olmayan motor blogu fana gereksinim duymaz.

iki motorun sogutma açısından birbirine herhangi bir üstünlüğü kesinlikle yoktur.

göz zevki insandan insana degişir. ama ben senin yerinde olsam gidip km alırım. bunun dışında, çinli cupların diğer çinlilere göre daha az sorun çıkardıkları yönünde bir intiba var. aslında düşününce pek mantıklı durmuyor bu iddia, fakat forum geneline baktıgında biraz haklılık payı varmış gibi gorunuyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar