Sadece MOTOSİKLET mi?Ya hayalinizdeki OTOMOBİL...!

Evet arkadaşlar.Hepimizin bir motosiklet hayali var.Peki hepimizin hayalini süsleyen otomobil modeli nedir.İlki ve resimleri benden olsun.Hepinizden ayrıca güzel hayaller bekliyorum.

Bu resim 1967 Ford Mustang Shellby GT500 (namıdiğer ELANOR)

Bu resimde ki de 2009 Ford Mustang Shellby GT500 (namıdiğer ELANOR)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
elanor ha :)...

üstü açık kırmızı corvet, abant yeşili 64-66 mustang, 67-68 mustang gt500(eleanor :) ), beyaz renkli daha eski kasa bir mustang..

birde bunları koyacak bir garaj hayal ediyorum.. çok mu maymun iştahlıyım be :)

ha bir de unutmadan.. birkeresinde EVO ya binmiştim.. 300 km kadranı gördüğüm anda salyalarımı tutamamaya başladım :p bir tane de evo istiyorum.. olmazsa garajı büyütürüz :p

Son düzenleme:
Valla iki tekerliden sonra, en fazla 3 tekerli goldwing isterim.Başkada bir şey istemem.

mx-5 mazda miata

Başka bir şey demeye gerek yok bence :)

şimdilik 1994 model bir hyundai'm var onunla idare ediyorum:cherry:

ben bır karavanım olsun cok isterim araştırın emınım merakınız olacaktır.Ben içinde yaşamayı düşünebıleceğim bır karavandan bahsedıyorum

Lamborghini Murcielago tek geçerim:bounce:::alkiis::::alkiis::::alkiis:: = ama otobandan baska yolda kullanılmaz heralde:D yere felan değer maazallah
lamborghini-murcielago-race-car.jpg

:cat:
Lamborghini-Murcielago_RGT_2003_photo_01.jpg

:salut:
2007_Lamborghini_Murcielago_on_fire.jpg

Son düzenleme:
Şöyle 2000 model parliament mavisi bir Subaru Impreza 2.0 fena olmazdı ya :) yüksekte gözüm yok Murcielago falan bizi aşar :mrgreen:

Arkadaşlar.Hayalinizdeki araç neyse o.Bide foto koyarsanız mükemmel olur.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
W201.jpg

:)

86 doğan cms çelik jant abart egzost renkli camlar çakma sanruf patlıcan moru olcak deri doşeme olcak vitese ve aynalığa beyaz boncuk sarcan tesisatlı olcAK ama lastikleri arap sabunuyla döncen sisleri yakıp gezicen:queen:

1972 Model 115 kasa bir Mercedesim vardı eskiden , 115 kasa Mercedesler araba süsü verilmiş Yüreyen tankdır. ,onunla babam beton elektrik direğine toslayıp direği devirdi. ama tamponu bile yamulmadı.hatta tampon koruyucu kauçukta iz bile kalmadı. patinaj çeke çeke yanlamasına giderdim.Kurtuluş ve feriköy ( istanbul şişli ) halkı benden nefret ederdi.Plakam mimliydi.Ondan sonra çok araba değiştirdim ama halen özlediğim bir arabadır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar