1) Fasılalı sarı yansa bile mantıklı ve tecrübeli bir motosiklet kullanıcısı yavaşlar.. ki yeşilde bile yavaşlıyoruz. doğru olanı bu..
yeşil ışıkta bile tali yoldan araç fırlaması yüzünden yeri öpmüşlüğüm de vardır..
2) uyaracaksan bunu taciz etmeden yapman gerekirdi. korna ve sellektörle değil....
3) hiç bir araç sürücüsü ile iddialaşma.. takip etme.. eğer kavga etmek için takip edeceksen plakasını al emniyete bildir karakolda bekle.. adamı tutup getirsinler..
4) sonra bana çarpmaya çalıştı diyorsun.. düşsen sakatlansan ne olacaktı?
5) araba tekmeleyeceksen bunu durduğunda yap. motosiklet üstünde giderken değil.. hatta bazı arkadaşlar ayak kaldırarak yan ayna indirmeyi tercih ediyorlar.. sen de öyle yapabilirdin..

şaka tabiki..
6) araç durduysa yapacağın en doğru şey o ana kadar alamamışsan plakayı almak olmalıydı..
7) modem bu kadar gerildin gerilmiş halde motosiklete binmeye devam etmemeliydin.. rahatlamalı oturup kendine gelmeliydin
8)
cama tıkladım 2 tane genç ve hoş bayan .. diye anlatmandan en azından kafanın doğru şekilde çalışmaya devam ettiğini algılayabiliyoruz

9) ki yardımseverlikle + puan almak da cabası..
10)
Sizce yaptığım doğrumu.. demişsin.. sence doğrumu? ele gelir savunulur bir yanı var mı şu anlattıklarının..
11)
ben orada düşsem adam basıp gidecek umrunda değildim adamın.. ya ne sandın? başında durup sana yardım edecek, ambulans çağıracak gerekirse, polis gelince herşeyi itiraf mı edecekti? o kadar temiz süt emmiş insan var mı piyasada.. ben bunca yılda bir kaç tane görebildim sadece.. sen kaç tanesi ile karşılaşabildin?
12) bizden önce sen sorgulamalıydın kendini. hatalarını buraya yazmalıydın kendince ki.. en azından okuyanlara örnek olurdun..
13) "not:arkadaşlar kaskım montum ve eldivenim sürekli takılıydı....." bu kısmı anlamadım ben. yani giyimim tam mıydı diyorsun..
işin doğrusu ben kask mont eldiveni yeterli bulanları, koltuğunun altına tüpü alıp dalan dalgıçlara benzetiyorum. bir işi yapacaksan en düzgün şekilde yapacaksın. eğer korumalarım yerindeydi diyorsan yanıldığın ortada.. yerinde değilmiş bak.. pantolon, sırtlık, dizlik, çizmen var mıydı?
ki bunlar ters düşmezsen darbelerden koruyo azıcık.. ve sürtünmeden koruyor.. tamam da.. bir yere çarptığında bunlar işe yaramıyor ki? koruyucu kıyafetlerin keşke öyle bir özelliği de olsaydı ama ne yazık ki yok..
yani dediğim gibi.. u eleştirileri kendin yapabilmelisin öncelikle..
tekrar geçmiş olsun, gerçekten ucuz atlatmışsın..