yaaa aksesuarcılarda bulursun , para olsun herşeyi bulurum
yaaa aksesuarcılarda bulursun , para olsun herşeyi bulurum
olumm ıraktamı yasıyon amk . Ulan para oldumu herşeyi bulurum
başka alternatifim yok, nerden bulabirim? ki orjinali bu kadar dandikse....
merhaba arkadaşlar benim siz caracal kullanıcılarından bir ricam olacak.Uygun bir fiyata temiz bir caracal buldum.motor görüntü itibariylaede beni cezbediyor ama bazı sorularım var.motor yanlıl hatırlamıyorsam 160 kilo bu cc ye göre çok ağır deyilmi performansı nasıl?Ayrıca biri 20 liraya depo doldurup 300 km yol yaptım diyor bir diğeri 20 liraya 155km kmde 90 lira yakıyor diğeri km de120 lira yakıyor. tam olarak nekadara doluyo ve kaç km gidilebiliyor?uzun yolda ve rampada sorun yaşıyormusunuz.vibrasyon rahatsız edecek kadar fazlamı.motoru alırken servisinemi yoksa iyi bir motor tamircisinemi göstermeliyim.serviste sorun yaşayan işi iyi bilmediklerini yazanlar olmuş.açıkçası 125 lik ybr alacaktım ama caracalı görünce fikrim değişti siz caracalı tavsiye edermisiniz?
merhaba arkadaşlar benim siz caracal kullanıcılarından bir ricam olacak.Uygun bir fiyata temiz bir caracal buldum.motor görüntü itibariylaede beni cezbediyor ama bazı sorularım var.motor yanlıl hatırlamıyorsam 160 kilo bu cc ye göre çok ağır deyilmi performansı nasıl?Ayrıca biri 20 liraya depo doldurup 300 km yol yaptım diyor bir diğeri 20 liraya 155km kmde 90 lira yakıyor diğeri km de120 lira yakıyor. tam olarak nekadara doluyo ve kaç km gidilebiliyor?uzun yolda ve rampada sorun yaşıyormusunuz.vibrasyon rahatsız edecek kadar fazlamı.motoru alırken servisinemi yoksa iyi bir motor tamircisinemi göstermeliyim.serviste sorun yaşayan işi iyi bilmediklerini yazanlar olmuş.açıkçası 125 lik ybr alacaktım ama caracalı görünce fikrim değişti siz caracalı tavsiye edermisiniz?
yukardada bahsettiğim gibi, para olunca bende kuralkandan istediğimi buluyom işte ama para yok o sebepten parçacı lazım, var, caracalınkileri bulabileceğim bu civarda pe k yok "amk"
eyvallah hocam sagolasın.
ya arkadaşlar siyah renkmi daha iyi yoksa kırmızı mı?kırmızıyı yakından inceleme fırsatım oldu ama siyah renk i sadece internette resimlerden gördüm ve kırmızıda karar verdim.ne dersiniz
eyvallah kardeşim sagolasın ama ben 3. yüm sanırım iş arkadaşım martta aldı caracalını ben ondan sonra aldım.tanışırız inşallah bi gün.