KUŞADASI önder camp ve şirince İNCELEME GEZİSİ

motosiklet gezisi ve alkol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :silent: güzel örnek olmuşsunuz!?:farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motosiklet gezisi ve alkol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :silent: güzel örnek olmuşsunuz!?:farao:

:queen::queen::queen: biz söylemekten bıktık siz laf atmaktan bıkmadınız...
Tamam biz alkoliğiz içip içip motora biniyoruz kafalarımız 1 milyon tehlikeli hareketler yapıyoruz millete salça oluyoruz TAKSİCİ dövüyoruz
OLDUMU BUMUYDU DUYMAK İSTEDİKLERİNİZ????

Sonrada motorcu olduğumuzu sanıyoruz...

motor kullanan arkadaşlarımızın %25 i içer hemen motora biner %25 i içer sonra motora biner %25 i içer motora binmez %24 ü içmez motora biner %1 ide ben ne bulsam acaba diye kendini yer durur :p

bizim gibi hala hayattaysan birşey olmuyor hayattan zevk alıyorsun yaşıyorsun demek :p ama kafam güzel biniyorum deme çok içiyorsun ayakta duramıyorsun yıkılıyorsun sanıyorlar sonra adımız ALKOLİĞE çıkıyor :wiinkk:

bizim gibi hala hayattaysan birşey olmuyor hayattan zevk alıyorsun yaşıyorsun demek :p ama kafam güzel biniyorum deme çok içiyorsun ayakta duramıyorsun yıkılıyorsun sanıyorlar sonra adımız ALKOLİĞE çıkıyor :wiinkk:

izmirliyim ........
rakı yı şarap ı bira yı ..balığı ..
kordon da da nargile ile orta kahveyi severim abi....
kafam güzelde motosiklete binemiceksem ben ne yapayım bu şeytan icadını ...........

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar