çift şeritli yolda hız sınırı 50 km olurmu ?

gözünüzün önünde giden kural dışılara müdahele etmemeleri büyük terbiyesizlik

O yoldan hemen her hafta geçeriz. Çift şerit ama şeridin birini genelde parketmiş arabalar kapattığı için çoğu yeri aslında tek şerit. Bir de sık sık yola yaya fırlayabiliyor. Bu yönden hız sınırının 50 olması doğru bir uygulama. Ama çifte standart konusunda haklısın; çoğu ilçede işler bu şekilde işliyor galiba.

ne lan bu bisiklet gibimi gezicez gıcık oldum şimdi haaaa.
bisikletle radara girersek nolcak :queen:
50km dediğin neki
lanet olsun içimdeki kural sevgisine

plaka kıvırmanın ya da iç tarafa koymanın da cezası yok muydu yav??:silent:

arkadaşlar böyle şehirler arası yolda başınıza birşey gelirse hemen jandarmayı arayın bu konuda tutanak tutmalarını isteyin.bakalım o zaman ne olacak?

arkadaşlar saolun evet hız sınırı 50 kmhz bence çok düşük buna acilen bir çözüüm bulanması diye düşünürken izmirdeki motosiklet kullanıcılarına çok kötü bir haberim var karşılaştıgım trafik takipçi arkadaşımın dedigine göre

altınyol
yeşildere
ve bornava çevre yoluna sabit radarlı kamera konulmuş hız limit i 70 diye gördüm bugun bornava yolunda neyse takipçi arkadaşın dedigine göre bugun bölge trafikte memur un önünde postalanmaya hazırlanan 3 bin ad. radar cezası varmış fotoraflı plakalar çok net okunuyormuş bence artık plakam okunmasın diye çözümmü bulursunuz yada hız sınırına uyarmısınız bilmem ama ben cbf in arka çamurlugu söküp ss ler gibi plakayı saklayacagım başka çaremde yok izmir i bilenler bu yolları bilirler bu yollarda ben 70 le gidecem kesin üstümden kamyon veya arabaların önünde adeta futbol topu olurum allah korusun dikkat

Vallahi ne yalan söyliyim zamanında çok kaçtım memurlardan.motosikletlerin en sevdiğim yanlarından biride önlerinde plaka olmayışı =) bizim burda bi çevirme noktası var her dur dediklerinde ara yoldan köy yoluna sapıyorum kalıyolar öyle :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar