- Motosikleti
- ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
- Konu Yazar
Sabah bir heyecan. Bugün cuma, baktım hava da güzel. Motoru çıkarayım da işe motorla gideyim dedim. Mutlu bir günün sabahında hazırlıklarımı yaptım, motorumu ısıttım, giydim kaskımı montumu çıktım yola... Merter'den E5'e çıktım, Okmeydanına kadar gayet güzel geldim, bomboştu yol. Baktım Okmeydanında hafif bir tıkanıklık var, hafif sağa doğru yanaşayım da sağdan sağdan kaçarım dedim. aaa bir de ne göreyim? Arabanın biri çekmiş sağa, hemen önünde de bir motor. Heralde kaza yapmışlar, bi bakıyım bişeye ihtiyaçları var mı, hem de bi geçmiş olsun derim dedim kendi kendime... Yanaştım yanlarına, motorcu çıldırmış bir halde. Anladığım kadarıyla araba motora arkadan çarpmış. Arabanın sağ ön çamurluğunda çizikler vardı çünkü. Motora bakıyorum, bişey yok?? Sadece çok hafif çizilmiş onun ki de doğal olarak... Ama motorcu arkadaş öylesine sinirlenmişti ki şaşırdım gerçekten. Geçmiş olsun dicem, susmuyor ki araya giriyim de bir geçmiş olsun diyim.
r: Neyse, arabanın şoförü en sonunda araya girmeyi başardı da birkaç laf söyleyebildi, görmediğini ve bilerek vurmadığını ifade edebildi nihayet. İşte o anda motorcu arkadaş benim "geçmiş olsun" diyemediğim için üzüldüğümü anladı heralde ki ağzından "nasıl görmüyosun be kardeşim scooter mı bu?" lafı çıktı.
O anda "geçmiş olsun" diyemediğime sevindim resmen. :mrgreen: Ne anlamlı ama değil mi? Gözlerim yaşardı benim o sırada. 
Sonradan farkettim ki üzerindeki deri ceketin arkasında red wolves yazıyormuş meğer.
Bunlar ayrı bir kategoriyi oluşturuyor doğru ya dedim, motorcu ruhu yok bu arkadaşta. Kendilerini yolların fatihi zanneden bir grup olduklarını ama o ruhu taşımadıklarını bugün öğrenmiş oldum. Baktım arkadaşta sapasağlam, ne halin varsa gör diyip gazladım ben de.
Buradan o şahsiyeti kınıyorum. Alınganlık yapmıyorum bu arada, yanlış anlamayın. Motoru da goldwing gibi bişey değildi yani, sıradan bir chopperdı işte...
Bu arada, araba/motosiklet kazalarında hiç bir zaman arabanın şoförüne üzüleceğim de aklıma gelmezdi yani. :cherry:
Sonradan farkettim ki üzerindeki deri ceketin arkasında red wolves yazıyormuş meğer.
Bu arada, araba/motosiklet kazalarında hiç bir zaman arabanın şoförüne üzüleceğim de aklıma gelmezdi yani. :cherry: