- Konu Yazar
14.03.2009 Cumartesi günü evimin önünde arabamın aküsünden motorumun aküsüne şarj yaparken yanıma yaklasık 20 metre ileride duran ekip otosundan gelen Durmuş isimli polis memuru benden çalıntı motor olup olmadığını sorgulayacağını söyleyerek ehliyet ve ruhsatımı almış ve kaldırımda askıda duran motoruma seyir halinde kasksız motor kullanmaktan trafik cezası kesmiştir.Kendisiyle ekip arabasının başında yapılan münakaşada sürekli üniversite mezunu olduğunu söyleyen ve askıda duran motora seyir halinde kasksız motor kullanmaktan ceza kesen bu kafası zerre kadar çalışmayan emniyet mensubunu buradan kınıyor ve hiçbir işinin iyi gitmemesini yürekten diliyorum.
NOT:İki polis memuru hakkında tarafımdan savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup bu davanın bana maddi ve manevi olarak ne kadara malolacağını hiç düşünmeden hakkımı arayacağımı buradan tüm siteye duyururum.Topluma örnek olmaktan ziyade dediğim dedik diyerek hareket eden örümcek kafalılara kayıtsız kalmayalım.HAKKINIZI SAVUNUN::::......:cat:
NOT:İki polis memuru hakkında tarafımdan savcılığa suç duyurusunda bulunulmuş olup bu davanın bana maddi ve manevi olarak ne kadara malolacağını hiç düşünmeden hakkımı arayacağımı buradan tüm siteye duyururum.Topluma örnek olmaktan ziyade dediğim dedik diyerek hareket eden örümcek kafalılara kayıtsız kalmayalım.HAKKINIZI SAVUNUN::::......:cat: