16 mayıs cumartesi ankaraya gidiyoruz....

arkadaşlar sedat 57 ve ben 16 mayıs cumartesi günü ankaraya gidecegiz.... iki adet ybr ve bir adet çadır şimdilik yanımıza almakta karar verdiğimiz iki şey...amacımız bir depo bezin ile atamıza ulaşma... dönüş pazar günü yapılacak ve yorucu bir gezi olacak... gelmek isteyen arkadaşlara şimdiden duyrulur.... hiç bir plan yapmadık.. her şey geliştiği gibi olacak.. yemek için bilene plan yapmadık....... sedat duuyuralım belki bu iki çatlağa ( ramazan ve sedat) eşlik eden birileri çıkar dedi...... ben duyurdum üzerimde düşeni yaptım..hadi hayırlısı....:p:p:p

ben katilim olacagini sanmiyorum ama ortak biz görevimizi yapalim:cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
insanın gidesi geliyo be :queen: sedat&ramço biladerler ne iş çadır+ kamp +ankara filan. yoksam istanbulumuzu terkmi ediyonuz?:bounce:

:cat:yolunuz açık olsun

EYVALLAH SAĞOL..............................................:cat::cat:

:bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::bounce::cat:

insanın gidesi geliyo be :queen: sedat&ramço biladerler ne iş çadır+ kamp +ankara filan. yoksam istanbulumuzu terkmi ediyonuz?:bounce:

YOKBE DOSTUM İSTANBUL TERK EDİLİRMİ...DEĞİŞİKLİK OLSUN..SENDE GEL DOSTUM..DEĞİŞİKLİK OLSUN......

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sedat ramço deli çokta zamanları yoktur belki,motorlarınız güzel sıkıntı çekmezsiniz rahat gidip gelirsiniz pazaertesi geziye başlıyorum,buralarda olsaydım takılırdım peşinize biraz yol yapardım sayenizde:p:p:p:queen:şaka bitarafa güle güle gidin güle güle gelin,sorun çıkacağını sanmam:cat:

Motosikleti
Dl650vstorm
bakalım ..daha bir ay var..belki gelirim.işim olmazssa :cat:

nv8u3c.jpg

wloubd.jpg

sedat ramço deli çokta zamanları yoktur belki,motorlarınız güzel sıkıntı çekmezsiniz rahat gidip gelirsiniz pazaertesi geziye başlıyorum,buralarda olsaydım takılırdım peşinize biraz yol yapardım sayenizde:p:p:p:queen:şaka bitarafa güle güle gidin güle güle gelin,sorun çıkacağını sanmam:cat:

ÜMMET ABİ SEN YENİ MOTOR ALDINYA ARTIK DURAMAZSIN SABİT BİR YERDE...HİÇ KİMSEDE SENİN GİBİ YOL YAPAMAZ..SENİNDE YOLUN AÇIK OLSUN ÜMMET ABİ.... BİR GÜN SENİNLEDE UZUN YOL YAPARIZ

ozzy hacı eger sen gelirsentadindan yenmez he bu gezi sana söyliyim yol bitmesin diye dua ederim ben:queen:

ramazan arkadaş yolunuz açık olsun.. keşke zamanım uysa bende katısam size.. ama 19 mayıs hazırlıkları malum.. bol bol fotoğraf istiyoruz.. bu arada döndüğünüzde biraraya geliriz tanışırız inşallah.. yol hikayelerinide dinlemiş olurum..

Siz yapışık ikiz falan mı oldunuz ne :cherry:
Yolunuz açık ola hade

Arkadaşlar Ben Ellerimle Yol Kenarında Sucuk Ekmek Yapmayıda Planlıyorum...bu Gezi Kaçmaz......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar