kubamotor yeni modeli, göze hoş geliyo

ybr ye benziyo

b5ofop.jpg

29eopb9.jpg

au6nur.jpg

Motor: Tek silindir, 4-zamanlı
Motor Hacmi: 124 cc
Soğutma: Hava Soğutmalı
Ağırlık: ~ 125 Kg
Maksimum Güç: 11.5
Yakıt Tasarrufu: 2 Lt - 100 Km
Karbüratör: Injeksiyon
Fren Sistemi: Ön Disk - Arka Kampana
Jant Sistemi: Çelik Jant
Maksimum Hız: 150 Km/saat
Çelik Jant: Standart
Aksesuar: Standart
Garanti: 2 Yıl

enjeksiyonlumu yani şimdi bu. merak ettim almam ama altımda var titrer durur buna benzer.

enjeksiyonlumu yani şimdi bu. merak ettim almam ama altımda var titrer durur buna benzer.

Bumudur Yahu:S
Bana Bayağı Bir UYDURMASYON Geldi Ama,,,

injeksiyon ve max hız 150 km mi:cyclopsan

Dipnot : Bayır aşşağı ve arkadan esen rüzgar :) + motorun üstüne opsiyonel yelken :)

teknik bilgiler 100 km de 2 litre yakıyorsa ve saatte 150 km re hıza çıkıyorsa doğruluğunu araştırmak lazım bence sallamışlar gibi

arkadaslar ben start motorlu araclarda calısıoken kuba motorun serwıs we bayıılıgı wardı bızde. her motorunun katologuna yazmıs kefal cınlıler enjeksıyonlu dıe 150 lılık scootra bıle enjeksıyonlu yazmıslar hız lımıtıde 140 km hız yazmıslar hepsı bıre bır yalan sakın ınanmayın bız denedık actık baktık gorduk yanı.we oyle bır ıbreye sahıpkı ybr 125 40 km hız ıle gıdıoken kuba motor yanında tam abartısız 70 km hızla gıdıyo bu kadar kandırmaca we sasırtmaca war ısın ıcınde we enjeksıyon olayıda yalan cunku karburotor temızletmeye gelıyo her kuba alan :mrgreen:demekk kı karburotorlu motorada enjeksıyon yazmak yenı moda olmus :D :queen:

arkadaşlar enjeksiyonlu yazıyo ama karbüratör var...:silent:adamlar amma sallmamış kimi kandırcaklarsa 150 km hız nasıl yapck..:cherry:

arkadaslar ben start motorlu araclarda calısıoken kuba motorun serwıs we bayıılıgı wardı bızde. her motorunun katologuna yazmıs kefal cınlıler enjeksıyonlu dıe 150 lılık scootra bıle enjeksıyonlu yazmıslar hız lımıtıde 140 km hız yazmıslar hepsı bıre bır yalan sakın ınanmayın bız denedık actık baktık gorduk yanı.we oyle bır ıbreye sahıpkı ybr 125 40 km hız ıle gıdıoken kuba motor yanında tam abartısız 70 km hızla gıdıyo bu kadar kandırmaca we sasırtmaca war ısın ıcınde we enjeksıyon olayıda yalan cunku karburotor temızletmeye gelıyo her kuba alan :mrgreen:demekk kı karburotorlu motorada enjeksıyon yazmak yenı moda olmus :D :queen:

benim motor nasıl belki yakından bakma şansın olmuştur tamir etmişsindir. avatarda resmi var. bu aralar şikayetçiyim ve parça bulunmuyo.

benim motor nasıl belki yakından bakma şansın olmuştur tamir etmişsindir. avatarda resmi var. bu aralar şikayetçiyim ve parça bulunmuyo.
dostum ben en son 2 sene once kubalara bakıodum staj yaptıgım yerde we lısem bıttı sımdı unwerstedeyım ama sıze yemın ederım kı enjeksıyon we karburotoru sız bıle ayırabılırsınız sadece koltugun altını sokun tabı ben scooterlerı soyluyorum

bu arada bızım elımıze gelen wıteslı kubalar celık canttı senınkı gıbı tel dııldı yada senın kının modelı farklı her model gelmedıgınden kubanın tam olarak senın kını bılemem ama elımıze scooterı we 125 lık wıteslısı gelmıstı ozaman

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar