Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
biraz kalite konuşuyor cbr 125 yanında hem bildiğim kadarıyla bu motor 4 süpoblu cbr den bu süpob konusunda üstün olduğu kesin ama o kadar parada o motora verilmez be abi 9 milyar bizim burda adama gülerler valla böyle ufak ve pahalı motor alsam kendi fikrim saygılar
Çooooooook güzel bir motor YZF-R125, görünüş olarak YZF-R6'dan farkı yok, ancak teknik özelliklerine göre fazlasıyla pahalı. Aşağı yukarı aynı paraya Kawasaki Ninja 250 alınabiliyor.
yahu o paraya tamam alınacak bir sürü motosiklet var ama gidipte ilk motorum vermısken 600 luk alayım dıye fazer almam...Gecen gün kızıltoprakta yamaha bayiisine gidip baktım bu motora gerçekten çok kaslı ve güzel duruyor.Suanda fiyatı 8.750 ytl şahsen param olsa hiç düşünmeden gider alırdım bu motoru...ama tabiki bu benim fikrim
Grenaja plastiğe o para verilmez yani görüntüye aldanmaktan başka birşey değil e diyeceksinki özellikleri fena değil hiçte öyle değil aslında olması gerektiği gibi.Buna vericek paran varsa ama vitesli bilmiyorsa git 125 lik çinli al 1500 lira iki ay kullan 250 cc ye geç kawasaki ninja 250 olabilir mesala.
yahu tabiki adamın 50 mılyon doları vardır alır her motordan.ama benım param yok alamıyorum bu motoru ama sadece 9 mılyar butcem olsa bıle motora ben bu motoru alırdım