Portatif Motosiklet Garajı

ihtiyacı olan arkadaşlar için,,,öneridir

RMRK®
MOTOSİKLETİNİZİ HER TÜRLÜ ETKENDEN KORUMAK İÇİN DİZAYN EDİLMİŞ BİR PORTATİF GARAJDIR. Motosikletinizin dış ortamla temasını keser ve tamamen kapalı, toz, güneş, yağmur, kar ve hatta normal brandaların altından kolaylıkla girip yuva yapan kedi veya motosikletle oynamak isteyen istenmeyen kişiler gibi dış etkenlerden uzak bir koruma sağlar.
RMRK® PORTATİF MOTOSİKLET GARAJI

RMRK®
Tamamen Kapalı
Kolay Montaj
Saniyeler içerisinde açılır
Kullanılmadığı zaman katlanarak yer kaplamaz
Kolaylıkla taşınır
İsterseniz yere sabitlenir
Kilitli

100% su geçirmez
UV ışınlara dayanıklı
Havalandırma imkanı
Güçlü çıtalar
Sağlam platform
İyi fiyat

fiyatı 245.00tl kaynak sahibinden.com

kullanışlı birşey gibi görünüyor...ama bizim millet sigarayla bunu yakar...abi yanmaz branda mı bu acaba derken motor yalan olur...

daha öncede vermiştik bunu paylaşım için sağol arkadaşlar pahalı bulmuştu . .

bu garaj olduhu yerde bir hafta durmaz çünkü çalarlar motoruda götörürler

İçindekini merak edip yırtarlar en iyisi kafa büyüklüğünde bir deliği peşinen bırakmak.

bunu sokağa kurmamak lazım.ncak site içindeki park alanına olur bence.oda kışın muhafaza etmek için

İçindekini merak edip yırtarlar en iyisi kafa büyüklüğünde bir deliği peşinen bırakmak.

hahahaha! bugün okuduğum en komik mesajdı bu =) harbiturk, harbi türkmüşsün beabi =) Gerçekten de ilk hafta bıçakla keserler onu.. Ama çok güzel bir ürün. fiyatını da hakediyor bence.

benim hoşuma gitti, apartmanın açık otoparkına kurulabilir, bunun sahibinden linkini verebilir misiniz acaba ?

bu kesinliikle türkiyeye uygun değil yani apartmanlar sokaklar için konuşuyorum sabah kalktığında ya çadırı yada motorla çadırı çalınmış bulman büyük ihtimal yere istediği kadar sabitlensin bi bıçakla paramparça yapılabilir.yada sabah kalktığında ''ABİ NE SAKLIYOSUN BUNUN İÇİNDE :) '' V.B yazılarlada karşılaşabiliriz Bu anca garajı olmayan müstakil evlerin bahçelerine uygun

çok güzel kullanışlı bişey bunu bahçeye falan koyacan,ayrıca çadır işlevide görür dağda bayırda ,ama sokağa koyarsan daha kötü olur ,potansiyel istenmeyen adamları tahrik eder.
fiyat konusunda bende digi_boy'a katılıyorum yapmaya yada yaptırmaya falan kalksak çok daha uyguna mal olur,böylece fiyatı bana göre yüksek :bounce:

yav belki milletin dağ evi, bağ evi var onlar için bence son derece uygun ama sokak için fazla avrupai bir ürün bence.. site için ise güvenlikli site ise kenara köşeye kurulabilir bence de.

daha öncede verilmişti bulamadım şimdi hatırlayan hatırlar hatta bunun içini merak ederler keserler bakarlar gibi muhabbetler dönüyodu topicte:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar