Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben yatar herkeşe iyi geceler bol motorlu rüyalar(herikiside olur)
En sonunda aldın 600 F ni hayırlı uğurlu olsun. Depon dolu olsun. Cengiz abiye duyrulur bir kuyruk daha çıktı doğrulacak.
Daha dün görüşmüştük almamıştı :silent: hangi arada aldır:
Aldıysa hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin :rendeer:
Aramıza bir 600F daha katıldı :queen::queen::queen:
En sonunda aldın 600 F ni hayırlı uğurlu olsun. Depon dolu olsun. Cengiz abiye duyrulur bir kuyruk daha çıktı doğrulacak.
her türlü kuyruk itina ile düzeltilir,hayırlı olsun yusufkardeşim tekerin düz bassın keyifle kullanmak nasip etsin,
boracım desene lokmaları götürdün,afiyet olsun topak topak et olsun
alonevirgin,hoşgeldin çarşamba görüşmek tanışmak dileğiyle ama nickin biraz garip geldi,(yalnız bakire):mrgreen:bana komik geldi yanlış anlama
yusufçuklarım hatun çocuk bakma olayına okey dedi 8 aylık dahil bilahire görüşürüz
jönyusuf,kardeş hayırlı olsun,güle güle kullan,depon dolu,yolun açık olsun.
Daha dün görüşmüştük almamıştı :silent: hangi arada aldır:
Aldıysa hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela göstermesin :rendeer:
Aramıza bir 600F daha katıldı :queen::queen::queen:
günaydınlar adana mt
arkadaşlar zor olmuyormu bu dört silindirleri kullanmak bizimgibi şöyle greiye yaslanıp doğanın tadını çıkarmak varken dünya varmış vallahi
herkese hayırlı işler .cengizim ne kuyruğu bireee daha sırası gelen yapmadı.sıram gelince derhal.tayfunnnn sesin çıkmıyor.BU ARADA BEYLER aramıza yeni katılanlara şu kuyruk olayını hatırlatim.Yemezler bu işler hallolmadan sınıf geçemezsiniz.adaşım,cengizim lütfen arkadaşlara sizlerde hatırlatmada bulununuz lütfennnn:queen:
desenize bu hafta çarşamba da jönyusuf'tan baklava yiyeceğiz.:queen:
arkadaşlar zor olmuyormu bu dört silindirleri kullanmak bizimgibi şöyle greiye yaslanıp doğanın tadını çıkarmak varken dünya varmış vallahi