mehmet'hallettinmi bizim işi..kuş dili konuş kayseri'mt'ye casuslar giriyor haberiniz olsun![]()
ne casusu hayrola ?:thumright
mehmet'hallettinmi bizim işi..kuş dili konuş kayseri'mt'ye casuslar giriyor haberiniz olsun![]()
ne casusu hayrola ?:thumright
Arkadaşlar bildiğiniz uygun fiyata 2005 ve üzeri model 600 cc lik racing motor var mı satılık? arkadaşlar soruyorlar da...bir hafta içinde alacaklar bi tane, araştırma içindeler..
kayseride bir iki tane bulmuşlar.
işlem tama ferhat abi son 48 saat te baka bilirsin

mehmet çok güzel bir buluşma gerçekleştirmişsiniz :rendeer: daha iyileride olacak inşallah,ve sözlerine bire bir katılıyorum :cat:
Motorculuk efendi işidir artist işi değil ve bizde efendi,artist olmayan insanlardanız :wiinkk:,laf koymaya çalışanları biliyorum,hiç sorun değil onlar kendilerini küçük duruma düşürürler,cevap bile vermeyiz,biz bizede yeteriz :cat: bizde ayrımcılık asla olmaz,mobiletçilerle bile gezeriz şiir gibi oldu be kardeşim :mrgreen: mehmet bir gün buluşalım grup halinde ve isim düşünelim abi bu böyle olmaz :cat:
ohh sivas caddesinede 祫mi?obiletlerihayat size g?e. hele ?yeti bi alay?
hayrola mehmet ebi seni ?i var? s? gidip kulaklar?kelim ::stretche
saol tuncay bizi kimse üzemez akşam gruba bi laf uzatıldı bendende karşılığını aldı kayseri mt yi kimse üzemez
tamam ferhat abi ben bir gün belirleyip buraya tarih atarım benim için mobiletcide bir hayabusacıda sonuçta maksat motor sürmek onun zevkini almak
saol tuncay bizi kimse üzemez akşam gruba bi laf uzatıldı bendende karşılığını aldı kayseri mt yi kimse üzemez
çok güzel fotolar.elinize sağlık..
çep telle olmaz. foto makinesi şart![]()