MT Garipçe Gezisi / Fotoğraflar, Videolar ve Gezi Yorumları

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Konu içerisindeki gereksiz kişisel tartışmalar ve bazı konu dışı mesajlar silinmiş, gezi ile ilgili benzer konu başlıkları birleştirilerek aynı başlık altında toplanmıştır.

Gezi ilgili birçok üye kendi fikrini, kendi düşüncesi belirtmiş, olumlu olumsuz düşünceler var, eğer eleştirilerde katılmadığı şeyler varsa dayanaklarıyla birlikte sizde kendi fikrinizi saygı çercevesinde yazabilirsiniz. Asla konu içinde yorumunu beğenmediğiniz kişiler ile dalga geçmeye laf sokmaya çalışarak cevap vermeye çalışmayın. Bu tarz davranışlar malesef konudaki düzeyi düşürecek gereksiz tartışmalara kavgalara neden olacaktır. Birbirimizin düşüncelerine saygı göstermeliyiz. Herkes dinlemeyi, seviyeli bir biçimde fikirlerini savunmayı ve karşıt görüşleri eleştirmeyi öğrenirse tartışmaların hepimiz için daha yararlı olacağına inanıyorum. Eleştirilere tahammülünüz varsa onlar sizi daha iyiye götürecektir.

Forumda kişisel tartışmalara giren, sizleri rahatsız eden konular olduğunda ilgili mesaja cevap vererek sizde forum kurallarını çiğnemiş olursunuz, bu yüzden o mesajın gönderici bilgisinin altında bulunan rapor et işaretine tıklarak gerekli açıklama ile birlikte site yönetimine göndermeniz yeterli olacaktır. Bu durumda yöneticilerimiz mesaj sahibi hakkındaki gerekli işlemleri yapacaklardır.

Saygılar

GEZİ FOTOĞRAFLARININ TAMAMI

Fotoğraflar 01 - Fotoğraflar 02 - Fotoğraflar 03 - Fotoğraflar 04 - Fotoğraflar 05 -

Fotoğraflar 06 - Fotoğraflar 07 - Fotoğraflar 08 - Fotoğraflar 09 - Fotoğraflar 10 -

Fotoğraflar 11 - Fotoğraflar 12 - Fotoğraflar 13 - Fotoğraflar 14 - Fotoğraflar 15 -

Fotoğraflar 17 -

Bu arada Skullhunter benim pastam nerde ... bu ayıptır . esefle kınıyorum ..Kargolayın kardeşim hakkımı 800 km uzaktayız diye bu muamele yapılırmı..

Sana pasta getirip kendi ellerimle yedireceğim. :bounce:

dün gece 11. sayfada bırakmıştım,hepsini okudum...

çok üzüldüğüm ve hiç yakıştıramadığım usluplar var!!!! ama neyse....

diğer taraftan; bazı arkadaşlar ilgi ve alakadan şikayetçiler...

kendimden misal vereyim;

ilk katılımım ramazan bayramında rahmetli nejdet abinin mezarını ziyaretiydi...ne rahmetliyi tanırdım nede bir başkasını,kimseyi tanımıyordum... ufaktan sohbet,muhabbet... forumda karşılaştıkça da; selamlaştık,2-3 derken bu günlere geldik....

hatta bir gece ansızın benim mekana bile baskına geldiler.... iyikide geldiler...

son 4 aydır çoook zor günler geçiriyorum!!! burdan tanıdığım dostlarım,arkadaşlarım,kardeşlerim var!!!! sırası geldi telefon açıp dertleştik,msn'den konuştuk... yüzyüze dertleştik.... bunlar bir andamı oldu? tabiki hayır!!!! ne ekersek onu biçiyoruz....

kötü sözler,tenkitler,alaycı tavırlar,yakıştırmalar.... benim konuştuğum,dertleştiğim,gülüp eğlendiğim arkadaşlarım-dostlarım ve diğerleri böyle yapmamalıydı!!!! birileri lafmı etti? bırakın yaa..... söyleyen dediğiyle kalsın... o şakşakçıların arasında bende varım!!! hak edeni alkışlarım arkadaş!!!!

çağla her defasında ''üzgünüm,özür dilerim,vs....'' demiş... esasında bizim çağladan ÖZÜR DİLEMEMİZ gerek.... herkes kadar bizimde hatalarımız var...

ben hepinizi çook seviyorum... 1 yıl içinde çook büyük bir aileye sahip oldum!!!! kimsenin üzülmesini,kırılmasını istemiyorum... sağ duyulu yaklaşalım,burası forum diye her istediğimizi yazacak değiliz!!!! yazan varsada,bir aile olduğumuzu unutmadan hareket etmeliyiz....

ayrıca;

dün bildiğiniz gibi ANNEM'de benimle beraberdi... çok eğlendi ve hepinize teker teker teşekkür ediyor!!!!

ANCAAAAAK!!!!!

çok sert yorumlarıda var!!! şimdi onları burda yazamıyacağım,çünkü yanımda yok:) en kısa zamanda burdan okursunuz....

ama dediği bir şey vardı....

''bu ortamınızı sakın bozmayın!!! bak burçin köprüden geçmeye korkuyordu,4 motor etrafını sardınız... onu kendinizce korudunuz,eskortluk yaptınız!!! bu gün kim kimi koruyorki?'' dedi.... daha dedikleri var tabiki:)...

şimdilik bu kadar arkadaşlar,

allah'a emanet olun...

ayberk valla kendimi bir anda orada emniyet genel müdürlüğünün hazırladığı klipte oynuyorum zannettim:queen:

[YT]jDteO0qEIZI[/YT]

Son düzenleme:
iyi akşamlar mt ailesi
dünkü gezide başta cadı olmak üzere herkeze
çok teşekkür ederim.
benim için güzel bir gün oldu.

ulen bende dedim 2 gundur ugrastıgım resimler nereye gitmiş :)
hepsini banlardım admin ve modların :p

Hep böle kandırıyosunuz ...:cherry:

o yapmasada biz gelmedikmi abi aaa :p:p
kınıyorum seni kın kın :mrgreen:
bende yarı mod sayılırım hem skull ile ismimizda aynı o yedirdi farzet :cherry:

Son düzenleme:
Yaw ben hiç bir resimde yokum ya kendimi hayalet fln sanmaya başladım !! :pr:

Nasıl yani 800 tane resim cektim koydum hiç birinde yokmusun :silent:

ulasoto resimlerde kayıptır bulana büyük ödül :cherry: yaw o kadar resim arasında 2 tane topluca deniz kenarında donarken çekilmiş resim de warım ama o kdar :pr: hadi ufak tefek olsam neyse bu gövde ile bi kareye fln bi yerde gözür insan yaw :)

ulasoto resimlerde kayıptır bulana büyük ödül :cherry: yaw o kadar resim arasında 2 tane topluca deniz kenarında donarken çekilmiş resim de warım ama o kdar :pr: hadi ufak tefek olsam neyse bu gövde ile bi kareye fln bi yerde gözür insan yaw :)

Ödül ne abi belki görmüşüzdür :queen:

sen ona dua et :mrgreen:
ulen o gun 1300 tane resim cektim bir tane resmim yok benim ben ne yapim :cherry:

Ödül ne abi belki görmüşüzdür :queen:

Abi sen kastamonulu olduguna eminmisin :mrgreen:
Kayserili gibi davranıyorsun :p:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

büyük ödülü isterim abicim feysbukuma bakarsan ikitane fotonu görürsün:):queen::queen::queen:

ulen o gun 1300 tane resim cektim bir tane resmim yok benim ben ne yapim :cherry:

:bounce: hiç yokmu senin ?? :cyclopsan abi söz bidahaki gezide sen beni çekersin ben seni ok ? bin300birbinyüz fln dene :queen:

Valla askere giderken kayseriden geçmiştim ondan olabilirmi:p:queen:

büyük ödülü isterim abicim feysbukuma bakarsan ikitane fotonu görürsün:):queen::queen::queen:

erdem899 kardeşim :cherry: o resimleri ben çektirdim ztn oda zorla MT ye ben koydum faysbuk daki leri :bounce:
sana büyük ödül söz yalovada bir gün bedava gezi ve yemek :queen:
Resimden vaz geçtim video da bile zor gördüm kendimi !! bidahaki gezide teker fln yapcam dikkat çekemiyom böle kurallara uymakla :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar