arkadaşlar acil yardım motor alıyorum

keeway superlight 150 almak üzereyken bi arkadaşım 150 cc olması ve keeway olması sebebiyle tiger tavsiye etti 150 nin güçsüz olacagını ve uzun yolda sorun olacağını söyledi yardım edin kafam karıştı

bence her ikisinide alma mondial 250 mct veye bisan 250 al derim en azından vibrasyon yok

sakın mondial alma arkadaş sni yanlış yönlendirmiş sakın keeway güzel motor fazla gitmez ama sağlıklı motordur en fazla 90 100 basaarsın

Motosikleti
Honda Forza 250 (2026)
Eğer kalite düşünüyorsan ve uzun yol yapacaksan.Keeway Land Cruiser,regal raptor.Bunun dışında Kanuni Caracal 200 ün yorumlarıda güzel.Mondial'e sakın bulaşma.Acele etme biraz araştır burda her kafadan bir ses çıkıyor.

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Arkadaşlar bu "mondiale sakın bulaşma diye yorum yapanlar" bu motorun ne olumsuzluğunu görmüşler de böyle yorum yapıyorlar acaba? Bir zahmet yazsalar da biz de altımızdaki aletin ne kadar kötü olduğunu öğrenmiş olsak..

kafaya gore yorum yapcagınız yere kulandıktan sonra yorum yapın bence bence mondıal super motor kac defa uzun yol yaptık hiç bır sorunlan karsılasmadık

forumgrk;

Her kafadan bir ses çıkar, hiç bir sonuca ulaşamazsın.
Paran hangisine yetiyorsa, hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, paşa paşa bin.

Aldığın motoru tut kulağından doğrucana tanınan bir tamirciye götür, yağını, filtrelerini, fren balatalarını değiştirt, tüm bağlantı cıvatalarını kontrol ettir, hepsini sıktır, çalışmayan ampul, sinyal vs. varsa değiştir, sezonu motorsuz geçirme güle güle kullan.

Bu yazdıklarım motoruna göre 50-100 lira arası tutar, ama kafan rahat olur, huzurlu bir şekilde sürersin.
Hayırlısı olsun.

uzun yolda rahat eden motor lazım bana. mondial düşünmüyorum zaten bir de 2. el almayım keeway sıfır olur içim rahat olur diye düşünmüştüm keeway 150 superlight olan var mı uzun yola çıkan onunla var mı herkese teşekkürler

:) Ben onunla çoook yol yaptım 20.000 km Gitmediiim yer kalmadı.

Titreşim çok performans yok. Onun dışında Alabileceğin en güzel çinli.

Performans istiyorsan zaten 150 cc sana gelmez Caracal güzel seçim ama hem ekonomik hem sağlam hemde titreşim yok Azönce arkadaşla beraber geldik yolsa gidişi süper.

Allah seni bildiği gibi yapsın dicem şindi motoru kullananlardan bir sürü laf yicem, karak senin tarz senin seçim senin acele karar verme derim sadece . .

Bende yeni aldım sayılır 1 hafta dolmadı şimdilik memnunum frenlerin ön arka disk olması çok güzel ve etkili.Titreşim devrinde ve vitesinde kullandıkça yok denecek kadar az hiç rahatsız etmiyor.Yani küçük arıntılarda var nedir dörtlü sinyal bulunuyor ön cam rüzgarı his ettirmiyor gibi.Sizinde merak ettiğiniz bir nokta varsa cevaplarım.

Bende yeni aldım sayılır 1 hafta dolmadı şimdilik memnunum frenlerin ön arka disk olması çok güzel ve etkili.Titreşim devrinde ve vitesinde kullandıkça yok denecek kadar az hiç rahatsız etmiyor.Yani küçük arıntılarda var nedir dörtlü sinyal bulunuyor ön cam rüzgarı his ettirmiyor gibi.Sizinde merak ettiğiniz bir nokta varsa cevaplarım.

sıfır mı aldınız motoru 2. eli çok az bunun sebebi ne acaba 0 biraz pahalı çünki :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar