Kaç kişi çıkıpta ben sürekli kask takıyorum der?

şehir içi nadir takarım şehir dışı sürekli takarım siz siz olun kaza anı yaşarsanız bir araçla hele hele kamyonla şafak şafağa çarpışmak yerine motoru tarlaya sürün şafaktan çarplarda 20 milyarlık koruma taksanız kask dahil yinede kurtarmaz arkadaşlar kolunuzu bacağınızı kafanızı sağdan soldan toplarlar kopmuş kafanızdada kask olur

Niye, şehir içinde kamyon yok mu, yoksa şehir içindeki asfalt daha mı yumuşak? Şehir içi şehir dışına göre çok daha tehlikeli, şehir dışında nereyi göremeyeceğini farketmek daha kolay.

Bende çoğunlukla kask takarım.Tabi ki bazen çok bunalmış olurum takmam.

Genellikle hep takmışımdır tabi ki.

cevaplatrı pek okumadsım ama bende eskiden bişey olmaz derdim taaaaki bir gün evimin tam 150 metre yanında bir öküzün yüzünden düşüpte kafama iki dikiş yediğim güne kadar ve şimdi artık 100 metre de gidecek olsam kaskımı takarım.:cat:

10 m. bile gidecek olsam mutlaka kaskımı takarım. bisiklete binerken bisiklet kaskımı, a.futbolu oynarken a.futbolu kaskımı takarım. kask takmayı seviyorum galiba :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben 400-500 metrelik markeye giderken bile kask takıyorum :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Niye, şehir içinde kamyon yok mu, yoksa şehir içindeki asfalt daha mı yumuşak? Şehir içi şehir dışına göre çok daha tehlikeli, şehir dışında nereyi göremeyeceğini farketmek daha kolay.

yaf haklısın ama şehir içi yavaş gideriz genelde şehir dışına göre o yüzden pek takmam tak çıkar zor olo bide sıkıyo ama biliom bu mazeret değil

yes wind no kask felsefesi ile yıllardır kaskı saksı niyetine kullanan ben arkadaşımın vefatından sonra bir kask alıp kafamdan çıkarmaz oldum.kask takanlar ''bir alışırsan bir daha kasksız binemezsin'' diyorlardı,bugun antremana kasksız gittim rahatsız hissettim gözlerim yaşardı fln.gerçektende bağımlılık yapıyor sanırım =)

arkadaş benim canım tatlı belki istisna olanların içinde sayıb kendimi her daim takıyorum diyebilirim yol 100 metrede olsa tek aksattğımsa yol kısa ise eldiven leri takmıyorum bazan

arkadaşlar çeneden açılır kasklar war yazlık yerler için.açtıgınız zaman komple hava alıyor.izmir antalya,hatay vs yerler için ideal

Forumdan Uzaklaştırıldı
sürekli takıyorum,,, bakkala cıksam bile takar, kilidini bağlarım...

her an her dakka, motordaysam kask kafamdadır :cat: varmı aksini idda eden :bounce: :queen:

Kafamda kask olmadan motosikletin kontağını bile çevirmem. Kaskım kapalı kasklardan değil; ama mutlaka takarım. Çene kısmı açık olduğu için tam güven vermiyor; lakin hiç kask takmamaktan da iyidir.

Motosikleti
ZX12R
ben takıyorum..:mrgreen: hep kafamda durur..ama sıkılınca koluma takarım..

*sonuçta takıyorum yani..ha kafam ha kolum.. :queen: :queen: :queen:

*bu kısım şakadır..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar