Bu lastiğe 10'm çivi bile vız geliyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
almak lazim bu lastiklerden :cat:

bu nası bişey böyle çivi batıyor yok vida giriyor banamısın demiyor lastik çok ilginç

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Türkiye'de satılmıştı bu markası neydi unutum gitti.

dikkat ederseniz animasyonda da canlandırdığı gibi siyah bi şeyin adamın vidayı çektiği anda dolgu yaptığı belli oluyor.

olay lastikte değil arkadaşlar bu videoyu ben daha önce eklemiştim.

lastiğin içerisinde jelimsi bir madde var delikleri hemen kapatıyor:cat:

Araba lastikleri için SLIME isimli yeşil renkli bir jel vardı arkadaşın da bashettiği gibi. Lastik tamamen indiriliyor , sibobun içindeki vidalı kısım sökülüp lastiğe boşaltılıyor , sibop yerine yerleştirildikten sonra bir miktar hava basılıp 5-6 tur döndürülüyor ve sonrasında tamamen şişirilerek uygulama sonlandırılıyordu. Anlaşılan bunu direk olarak lastiğe uygulamışlar :)

hala bu jelden satılıyormu ben şahsen marketleri meraktan yeni ürünler varmı diye raf raf incelerim böyle bişey görmedim

arkadaşlar burda olay jelde..bu aslında tüm lastiklere uygulanabilen bi sistem..mesela ben alanyada yaşıyorum ve bu sistemi uygulayan bi lastik mağazası war..ama fiyatları ne alemde bilemicem..ama çok pahalı olacağını zannetmiyorum..

katılıyorum güsle bi sistem bnede tr e olmasın ıbeklerım inşallah

inceledim.
güzel bir şey videodakiyle aynı mı acaba?

Sanırım değil ama teknik olarak aynı işi görüyor. Videoda lastikle beraber satın alınıyor ki bence sonradan uygulamaktansa daha mantıklı çünkü her tarafına eşit miktarda uygulanmış , bu da olası yalpalama veya vibrasyonu engeller. Yeşil olanı ise sadece gördüm ve hiç kullanmadım yorum yapamıycam..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar