Motor Modifiye Hakkında Bilgi.

c4n

Selam,

Arkadaşlar nasip olursa yakın zamanda Skyjet 150cc alıcam.

Alttaki resimdeki motor gibi yapmaya kalksam kaça patlar ve nasıl yapabilirim.?

my.php

bana göre en fazla 30 bilemedn 50 lira çünkü tek yapılan stiker ve amorsitör alçaltma

c4n

Hmmm teşekkürler. Ben şimdi Skyjet 150 alınca 100 lira masraf ettikten sonra resimdeki motor gibi yapabiliyor muyum yani?

c4n

O kenarlıklarını bide yerden bitme olucak işte resimdekini aynısı olsun istiyorum.

100 -150 tL işini görür bence grenaj falan hepsi en fzla 200 olsun en kötü ihtimal 200 TL.

c4n

Eyvallah arkadaşlar ilginiz için çok teşekkürler. Bende baya pahalı bişey sanmıştım değilmiş çok iyi oldu.

Valla ben de harbiden modifiye sandım yaa. Bu sadece görüntü, modifiye diğil ki:pr:

o amortisörleri oyle alçalttıktan sonra mutlu olabilecegine ihtimal vermiyorum. motor senin (hoş daha değil ama işallah :) ) keyif senin, ama bu modifikasyonun sürüş keyfi açısından sağlıklı olup olmayacagını bence bir daha düşün.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hic deneme derım amortisoru o hale getırdıkten sona patır kutur vurur en ufak cukurda catıır cutur sesler duyarsın motora yazık olur sanada olabılır (skyjet made in chına) bi kere daha dusun derım

arkadaşım o motorda pek bişiy yok zaten,
pasta sonrası boya koruyucu atılmış ve parlaması saglanmış,
stıcerları var,
ve ön çamurluğu düşürülmüş,
hiç binilmeden resimleri çekılmış,
emın ol o şekılde bınemez zaten sahıbı o motora,
şimdi görsen o motoru resimdeki ile alakası yoktur,

o şekılde düşürülmez ön kısım,
bilinçsiz bir oynama yani,
Tavsiye Etmem Okadar Düşürülmesini...

c4n

Valla ben de harbiden modifiye sandım yaa. Bu sadece görüntü, modifiye diğil ki:pr:

Yazılımcının modifiye bilgisi bu kadar olur napalım : )

o amortisörleri oyle alçalttıktan sonra mutlu olabilecegine ihtimal vermiyorum. motor senin (hoş daha değil ama işallah :) ) keyif senin, ama bu modifikasyonun sürüş keyfi açısından sağlıklı olup olmayacagını bence bir daha düşün.

Görüşünü bile mutlu etti beni valla : )

hic deneme derım amortisoru o hale getırdıkten sona patır kutur vurur en ufak cukurda catıır cutur sesler duyarsın motora yazık olur sanada olabılır (skyjet made in chına) bi kere daha dusun derım

Motorlar hakkında fazla teknik bilgim olmadığı için idare edin artık :) O kadar profesyonel kullanmayacağım için isterse made in ırak olsun farketmez : )

arkadaşım o motorda pek bişiy yok zaten,
pasta sonrası boya koruyucu atılmış ve parlaması saglanmış,
stıcerları var,
ve ön çamurluğu düşürülmüş,
hiç binilmeden resimleri çekılmış,
emın ol o şekılde bınemez zaten sahıbı o motora,
şimdi görsen o motoru resimdeki ile alakası yoktur,

o şekılde düşürülmez ön kısım,
bilinçsiz bir oynama yani,
Tavsiye Etmem Okadar Düşürülmesini...

O kadar düşürmeyip de o yandaki parçaları taksak nasıl olur?

aslında konu ğüzel bndede deer 152 var bende ii bi eksos istiyom (iyi görünenlerde) nerden alabiliriz acaba ama bön bön de bagırmasın kesik egzozlar gibi :p

şu tabela tişört yazı vs yapan reklamcılara git,gerekli tüm maliyeti verirler:cherry:
gerçek bi modifiye yapacaksan,tecrübeli,customla uğraşan ustalara git,gerekli tüm maliyeti verirler:cherry:

c4n

şu tabela tişört yazı vs yapan reklamcılara git,gerekli tüm maliyeti verirler:cherry:
gerçek bi modifiye yapacaksan,tecrübeli,customla uğraşan ustalara git,gerekli tüm maliyeti verirler:cherry:

Yapacağım şeyler o saydıklarınız olacak işte, bitek o kadar yerden bitme yapmam performans düşüyormuş : ) Bu haliyle rüyalarıma girmeye başladı motor. : ) Adını bile koydum Yeşil Canavar "Hulk"

Selametle...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar