Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gerçekten çok geçmiş olsun arkadaşım.Ya ALLAH (c.c) Bunların en kısa zamanda belasını versin.Motoru alıp 100 mt gitmeden kamyonun altında kalsınlar.Bu kadar motoru çalıp ne b.. yiyolar bilmiyorum.bu kansızların öteki dünyada yatacak yerleri yok.r:r:r:r:
daha 200 km geçmiş olsun arkadaşım işallah bulunur.ale:
yok abi ya bi delinkanlı milletvekili çıkıp şu hırsızlık olaylarına agır cezalar verecek 3 ay sonra dışarı çıkmalarını engilliyecek bir yasa tasarısı çıkaramıyacakmı yar:r:r:
gecmıs olsun arkadasım ((( buyuk sehırlerın goz ardı yapılmayacak gercek pıslıklerı ıste bunlar r:allahtan buyuk sehırlerı sewmıorum we buyuk sehırdede yasamıyorum benım memleketımde bırakın motor calmayı ne kapkac ne ew hırsızlıgı olmusdur asırlardan berı .gecmıs olsun
goztepe den evin parkindan iki hafta once saat 17 ile 22 arasi...
soylentilere gore 3 kisi imisler yurutup kamyonete atiyorlarmis alarm vardi caldi heralde duyan olmadi nasil olmadiysa!!,diger soylenti calistirip yan sokaktaki kamyonete atma simdilik teoriler....
Polis hicbirsey yapmiyor A.... adaletine guveniyorum ondan kimse kacamaz