[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hel24 cadı ve müridleri selamlar herkese nasılsınız bakalım,biz yarın tayfunla gelicez eğer müsaitse, sabah görüştük kendisiyle,eğer o gelemezse beni almaya ben ulaşırım bişekilde garipçeye artık orda görüşürüz,kuşadasından buraya geldim garipçeye gitmeden olurmu hiç?

selam ümmet abi...

hoşbulduk rica ederim.gerçeği geri döndüğüne gore bende değiştirim dedim .

iyi yapmışsın...
sen o resmi silme gerçeği fazla dayanmaz buralara...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kaç bakalım nere kadar kaçıyosun :p

gerçi özel mesaj atmışsın cevap verdim ama buradan da yazıyım... yolun kaç km olduğunu bilmiyorum ama ortalama 300 km desek grup lideri 80km hızla gidip döner ise senin cıbırın yakacağın benzin 25 tlyi geçmez, yeme içme ıvır zıvır 50-60 tl

saolasın darkkiller... artçı olarak git diyorlarda onun bir zevki olmazki insanın kendim motoruyla ilk defa böyle bir grup gezisine katılması bambaşka ... artçı star tvde şampiyonlar ligi maçını izlemeye benzer :) hiç bir zevki yok... ben oynayamadıktan sonra ...:)

fatih ve fatihe semtine yakın motorcu varsa levente bpye kadar gitmek isterim ilk defa oraya motorla gidicem...

merhaba arkadaşlar hepinize selamlar yarıncok güzel bir gezi olacak tahmin edıyorum malesef bır coğunuz ile tanışma fırsatını kacırıyorum üzgünüm İNŞALLAH herşey gönlünüzce olur . hepinizin tekeri yere düz bassın lütfen benım kusuruma bakmayın oğlumun kuyu cadısına cok cok selamı var . ALLAH hepınizi kaza ve beladan uzak tutsun iyi keyifler:rendeer::rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar