Motorum Bulundu 34 FL 5564

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşalar motorum 01.04.2009 Tarihinde bulundu.Şimdi herkes çok sevindiğimi düşünüyor ama öyle değil gerçekten.sevindim yalan değil ama çalındığı zaman kız gibiydi ama şimdi her tarafını parçalamışlar.500 600 TL masraf var ama ÇOK ŞÜKÜR BULUNDU.DARISI DİĞER ARKADAŞLARIMIN BAŞINA İNŞALLAH

CBA

hadi hayırlısı kardeş senin motor neydi yaw unutmuşum..

gesmıs olsun kardes motorun neydı acaba onunda bılgısını verebılırsen sevınıcem

sevindim valla tamir parası çıkmış ama hiç bulamamandan iyidir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Gözün aydın kardeş.

Valla sağol arkadaşım öyle ama ona da şükür.işin kötü tarafı şikayetçi olduğum halde hepsi serbest bırakıldı.

4 kişi yakalandı ama 2si mağdur.motoru 400 tlye satmışlar.diğer ikiside daha çocuk valla.

neyse hayırlısı olur inşallah o alan arkadaşlar da çocuk bile olsa 400 500 tl ye apache olmadığını bilmeleri gerekli.. suçlular onlarda çil çil motor o para olur mu hem evrak falan istememişler mi? suçlular.....

sen resim ekle bi bakalım nesi var?

Son düzenleme:
Arkadaşlar ALLAH (c.c) Hepinizden Razı olsun.İnşallah diğer arkadaşlarında motorları bulunur.

neyse hayırlısı olur inşallah o alan arkadaşlar da çocuk bile olsa 400 500 tl ye apache olmadığını bilmeleri gerekli.. suçlular onlarda çil çil motor o para olur mu hem evrak falan istememişler mi? suçlular.....

sen resim ekle bi bakalım nesi var?

Tlfdan resim var ama şuan atamam bilgisayara.yarın inşallah.cafede olduğum için o aparat yok.ama ekleyecem

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kardeşim dışı hakkında bir fikrimiz yok ama ben hemen motorunun yağını değiştirmeni öneririm.

Gözün aydın arkadaşım, motoruna kavuşmana çok sevindim. Aynı olaylar ile tekrar karşılaşmaman dileği ile. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayirli olsun alarm kilit bide otopark ugretinden kacinma :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar