[Tekirdağ - MT]

tmm abi veririm bu akşam kankimin motoru indirdik yarın içini sökücez yaz geliyo bi bakım dedik yapalım sabah erkenden başlıyıcaz motor bitsinde olur abi gezi yaparız

ilhan abi ayıp ediyosun pizzacıdan önce motorcuda çalışıyodum işi biliyoz yani
ama istersen bi bakım çekelim :queen: herkese 10 sana 15 sen tanıdıksın artık :queen:

abi şaka yapıyom alınma sakın

yok kardeşim ne alınıcam, bakın keyfinize bugün işe gitmiyosun galiba, akşam yine dükanın önünde bi kaç motor vardı gecerken gördüm nereye kaçtınız gene ?

Beyler rıhtıma iniyorum kimse çekinmeden gelsin yanıma klavye basında gazlıyacağımıza birzda yol yapalım :)

yaff gene nerde toplandınız ya dün evde sıkıntıdan patladım resmen yafff
motoru çıkartayım diyorumm otoparktan sonra kimle gezicem diyorumm
vaz geçiyorumm :(
yaa haftaya pazar yada ne bileyim böle akşamları nerde toplanıyorsunuz arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim yanii :)

yaff gene nerde toplandınız ya dün evde sıkıntıdan patladım resmen yafff
motoru çıkartayım diyorumm otoparktan sonra kimle gezicem diyorumm
vaz geçiyorumm :(
yaa haftaya pazar yada ne bileyim böle akşamları nerde toplanıyorsunuz arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim yanii :)

Dostum Dün yani Pazar Günü TEkirdağ Rıhtımdaydık.. Genel Olarak Pazar Günleri Toplanıoruz.. bundan sonraki tüm buluşmaları buraya yazarım ben.. Ayrıca 12 nisan pazar günüde SArıyer garipçeye gitme durumumuz var.. Şİmdiden hazırlanmaya başla istersen :queen:

ya dün rıhtım ana baba günüydü oraya geldim baktım kimseyi göremeyince çorluya geri dönüyodum tam maxi nin orda ışıklarda beklerken faruk59 ve by star arkadaşları gecerken gördüm döndüm gene rıhtımın oraya ama walla motoru bile sokamadım çok kalabaydı bidahakine görüşürüz artık

ya dün rıhtım ana baba günüydü oraya geldim baktım kimseyi göremeyince çorluya geri dönüyodum tam maxi nin orda ışıklarda beklerken faruk59 ve by star arkadaşları gecerken gördüm döndüm gene rıhtımın oraya ama walla motoru bile sokamadım çok kalabaydı bidahakine görüşürüz artık

Aga Takılcaktın Valla :p Harbi Çok kalabaydı :queen: Herkes Bana bakıyor :cherry: Makine Zaten Vor vor Bağırıp duruyo :) Bİ An Bütün Bakışları üsstümde Hİssettim Sanki :p Halk Beni Mi Çağırıyo NE ? :queen::queen::mrgreen::cherry::p

anlaşılan güzel bi geziydi ya pazar çalışıyorum motorda yok zaten alcam en sonunda bi makina kendime az kaldı mayıs bi gelsinde görücez ne olduğunu

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sahildeki
rıhtım kafeden bahsediyorsanız
servis gerçekten kötü,çalışanları silah zoru ile koymuşlar gibi.:farao:

Bende kahvehane işlettim inanınki arkadaş zor oluyor helede Düğün akşamları Allah'ım Kendi yakınlarıma bile hoşgeldin diyemiyordum hoş karşılayın eğlenmenize bakın yani ::) Tekeriniz düz bassın

[ı]bu Pazar Istanbul Garipçeye Istanbul Mt Gezi Düzenliyor Kimler Gelmeye Niyetli :)[/ı]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar