güzel olmuş aslında yapılabilir maliyeti nekdaradır bilgniz varmı?
ülkemizde otoyol ve köprü geçiş ücretleri gerçekten yüksek. dolaylı vergiler yüksek. tamam doğru ama bunların hiçbiri suç işlemeyi mazur göstermez.
ben bu cümleyi konu sahibi arkadaş için yazmıyorum. uslübundan anladığım kadarıyla bu işi biraz eğlence amaçlı yapmayı düşünen elektroniğe meraklı biri.
ama yazılan cevaplar tedirgin edici maalesef.
hurricane_cbr;
kaç kere geçtim bi halt olduğu yok zaten millete boş boş yolladıkları cezalarla karşılıyorlar herşeyi!
Shrieker
Demokrasi kavgaların rejimi isyanların rejimi. Çıkıp hakkını arayacaksın ! Faşist bir rejimde yaşıyor olabilirsin. Bu rejimin kuralları hakkını aramana müsade etmiyor olabilir. Fransız ihtilalini yapanlar "aa bu yasa dışı, başımız belaya girmesin sonra" diye düşündüler mi sence ? Korkusu olan adam zaten plakasını falan kapatmasın. Koyun koyun takılsın.
hegemonya
ne zaman plaka konusu açılsa konu dönüp dolaşıp vatanseverliğe , şerefsizliğe kadar geliyor. konunun başında rica ettim, amacından sapmasın konu diye.
Pardon konu amacından sapmış mı ? Konunun amacı neydi acabaServo Teknik ile yapılan plaka işlemlerine ilişkin bilimsel bir inceleme mi
Çünkü biz konunun biraz sosyal yönlerine de girip bilimsel !!! amaçtan saptık....
Motosikletinize servo düzeneği kurmak yasalara aykırı değildir. Trafikte plakayı gizlemek yasaktır. Burada bu düzeneği görüp uygulayanlardan kendi harici kimse sorumlu değildir. Kimse kimseye ebeveynlik taslamasın burada.Discordian' Alıntı:Yasal olmayan bir şey...

yaa ben hala merak ediyorum arkadaşlar.plaka neden gizlenir anlayamadım ne amaçla yani???? valla çok merak ediyorum mantıklı bi açıklama varsa bende saklıcam
ben kapkaç yapacağım zamanlar kapatıyorum plakayı
bi de manyak gibi kullandığım oluyo trafikte o zaman kapatıyorum diğer zamanlarda zaten hiç takmıyorum
bu sistem köprü de gerekebilir belki ;
bununla ilgili kısa bişey anlatayım size ,
geçen sene avrupa yakasından anadoluya geçiyorum KGS alayım cebimde dursun arabada da kullanırım diye , gittim bu gişelerin orada kuş yuvasımıdır kartal yuvasımıdır şahin tepesimidir nedir oraya girdim elimde kask full kamuflajgirer girmez görevli bana bakıyor ben ona , bi kesiştik şöyle
dedim KGS alıcam başladı gülmeye
noldu dedim full koruma komik mi duruyo die düşünüyorum
abi ne işin var KGS ile herkez gibi geç yau motorcu değilmisin dedi
tamam motorcuyum ama ben parasını verecem dedim herkez bana döndü bakıyo bilseler arabaya lazım
yani kısacası oradaki kamu hizmeti veren vatandaş bana KGS hizmeti vermedi bende herkez gibi geçtim
Buranın Türkiye olduğunu bilmek ve ona göre hayatta kalmak daha kolay sanki![]()
Devleti binlerce, milyonlarca Türk Lirası dolandırmakta doğru değil... Eğer takendy isimli üyenin son mesajı doğruysa ve bu adamlar herkese bunu yapıyorsa ayda binlerce Türk Lirası devleti dolandırıyorlar demektir. Baştan bu devlet kadrosuna çözüm bulunmalı bence. Ayrıca bu mesajım yanlış anlaşılmasın; bende köprüden bu şekilde geçişi asla doğru bulmuyor ve kınıyorum. Mesajımda asla onlar çok dolandırıyor, iki Türk Lirası devlete dokunmaz gibi bir ana fikir mevcut değildir.