akburak osmaniye yeni tekteker videosu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osmaniye İl Temsilcisi
Latif abi tebrikler, her zaman olduğu gibi harikasın. İnşallah 19 nisanda da uygun ortam olur, orda da showunu yaparsın abi.

son pişmanlık fayda etmez teker yapmayıda seviyorsun k5 ve üzeri gsxr1000 al bence bende k7 var çok huysuz otobanda hep tek teker gidiyoooo

yav anlamıyorum, niye sattın k8i ne alacan şimdi? en iyi motosiklet bindiğin motosiklettir.

valla abi sorma ya 1000 rr da vardı ona müşteri çıktı 1000rr binerim dedim ondanda zevk almadım onuda sattım 1 ay oluyor şimdide fiyatlar arttı dandik motorlara bi çuval para istiyorlar

valla abi sorma ya 1000 rr da vardı ona müşteri çıktı 1000rr binerim dedim ondanda zevk almadım onuda sattım 1 ay oluyor şimdide fiyatlar arttı dandik motorlara bi çuval para istiyorlar

1000 rr da güzeldir yola çok iyi oturur, ama k serisi suzuki çok ağrasif r1 traktör ben hiç begenmedim bindiğim zaman üzerinden bir anönce inmek istediğim motosikletti. piyasa karışık insanlara güvenemiyorsun yemin ediyolar makina çok temiz orijinal bir araştırıyorsun neler çıkıyor. fiyatlarda yükselmeye başladı hayırlısı diyelim.

1000 rr da güzeldir yola çok iyi oturur, ama k serisi suzuki çok ağrasif r1 traktör ben hiç begenmedim bindiğim zaman üzerinden bir anönce inmek istediğim motosikletti. piyasa karışık insanlara güvenemiyorsun yemin ediyolar makina çok temiz orijinal bir araştırıyorsun neler çıkıyor. fiyatlarda yükselmeye başladı hayırlısı diyelim.

bana sorarsanda k serisi yada r1 r1 dengesiz bi motor ama tekere iyi geliyor uzuyor yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!

site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!

kilitlenmesi gerekiyorsa kilitlenir zaten bi sürü arkadaş var madarötör onlar bilirler.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar