biraz yavaş geçmen lazım yetişemem sanaolur çekimin iyi yane
kameranın önünden kaçla geçiyor öyle
biraz yavaş geçmen lazım yetişemem sanaolur çekimin iyi yane
istediğin motor olsun latif istedinde yokmu denildi:bounce:valla verirdimde motorum yok şuan sattım ama acil r1 veya gsxr1000 lazım alimde verim
istediğin motor olsun latif istedinde yokmu denildi:bounce:
istediğin model ve limitini bana özl.msj atarsan iyi olurvalla varmı kardeş motor bulamıyorum fiyatlar artmış biraz
ok gelince seni ararım tabi numaranı verirsen
elbette latif beni yada bizden herhangi birini arıyabilirsin seni tanımaktan mutluluk duyarız
Latif abi tebrikler, her zaman olduğu gibi harikasın. İnşallah 19 nisanda da uygun ortam olur, orda da showunu yaparsın abi.
son pişmanlık fayda etmez teker yapmayıda seviyorsun k5 ve üzeri gsxr1000 al bence bende k7 var çok huysuz otobanda hep tek teker gidiyoooo
k8 vardı yeni sattım
yav anlamıyorum, niye sattın k8i ne alacan şimdi? en iyi motosiklet bindiğin motosiklettir.
valla abi sorma ya 1000 rr da vardı ona müşteri çıktı 1000rr binerim dedim ondanda zevk almadım onuda sattım 1 ay oluyor şimdide fiyatlar arttı dandik motorlara bi çuval para istiyorlar
1000 rr da güzeldir yola çok iyi oturur, ama k serisi suzuki çok ağrasif r1 traktör ben hiç begenmedim bindiğim zaman üzerinden bir anönce inmek istediğim motosikletti. piyasa karışık insanlara güvenemiyorsun yemin ediyolar makina çok temiz orijinal bir araştırıyorsun neler çıkıyor. fiyatlarda yükselmeye başladı hayırlısı diyelim.
site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!
bana sorarsanda k serisi yada r1 r1 dengesiz bi motor ama tekere iyi geliyor uzuyor yani
hayabusa denedin mi?
site kurallarına aykırı değilmi bu video? trafiğe acık alanda tek teker yapmışsın,,Valeo nun konuları kilitleniyor ise, bu konuda kilitlenmeli bence!!!
tarzım değil hayabusa tekere gelmez abi
tarzım değil hayabusa tekere gelmez abi